Besøg os i Pandrup

Vi har slået dørene op til vores produktion, smagelokale og butik på Hjulmagervej 19 i Pandrup.  Se åbningstider, events og læs mere her på siden om hvordan du får din egen rom eller gin smagning.

4.9 stjerner - baseret på 603 brugeranmeldelser

Mød Titte, Line og Sanne

I butikkens åbningstider, kan du møde disse tre søde damer. De er meget vidende om spiritus og giver gerne en god historie. Det er nemlig ejeren, butikschefen og produktionschefen.

Book dit eget event

Er I en virksomhed på udkig efter en oplevelse eller en herre eller dameklub der gerne vil til smagning? Vi tager private selskaber fra 10 -20 personer. Priser fra 300 kr/ person.

Kontakt os på 70605722 eller på webshop@skotlander.com for at få et uforpligtende tilbud.

Begivenheder i butikken

Vi laver løbende spændende romsmagninger og ginsmagninger. Her kan du se kommende events:

Få butikken for jer selv

Vi tilbyder muligheden for at lave en VIP shopping/Fyraftensshopping for for dig og dine venner eller for personaleklubben på arbejdet. Få adgang til butikken i 2 timer med adgang til smagsprøver, særlige tilbud og endnu ikke lancerede produkter. Altsammen under kyndig vejledning af vores personale.

Min 6 personer - pris pr person DKK 100,- som refunderes ved køb i butikken.

Kontakt os for at booke. 

Tap din egen rom og gin

Du kan tappe din egen rom direkte fra egetræstønder i flaske. Du kan også tappe din egen gin eller likør, som skifter efter sæson. Du kan vælge mellem 20 cl og 50 cl.

Det er også muligt at printe din egen etikette, så rommen eller ginnen kan gives som en unik gave med eget navn.

Priser fra DKK 149,- til  DKK 1.000,-

Se fabrikken mens du handler

Når du besøger butikken, er der mulighed for at se fabrikken. Men eftersom du besøger et "arbejde værksted" kan vi ikke tilbyde rundvisninger uden forudgående aftale.

Hold derfor øje med vores arrangerede events her.

4.9 / 5 baseret på 507 anmeldelser

Din Kurv