Negroni er en klassisk drink med et twist af dansk sommer

De bedste ting kommer ofte i tre, og her er en Negroni ingen undtagelse. En Negroni formår at skabe den perfekte balance mellem sødme og bitterhed. I denne udgave har vi udskiftet den søde vermouth, med Ellenor Hyldeblomst, hvilket giver Negronien en frisk smag af dansk sommer. Ellenor Hyldeblomst erstatter det søde element fra vermouthen og tilføjer et ekstra smagselement – syre.

Mange vil betegne en Negroni som en sommerdrink. Dette er der god grund til da den kommer fra det solrige Italien, men intet desto mindre er en Negroni også god på en kold vinterdag. Selvom drinken serveres kold, giver de lækre aromaer og smagsnoter fra camparien en god varme i kinderne. Om vinteren kan du prøve at udskifte Ellenor med Queens Solbær for en mere dyb og aromatisk smag i din Negroni.

Hvilken gin skal man bruge til negroni?

Den originale drink er lavet på London Dry Gin. Denne gin type er den mest populære gin type, med den velkendte aromatiske smag af enebær. Synes du derimod at en negroni er en anelse for tør i smagen, kan du i stedet anvende en plymouth gin, der er mindre tør i smagen, men stadig har dejlige aromatiske smagsnoter, heriblandt citrus.

Vi har faktisk lavet en pakke, der indeholder alle ingredienserne.

Shaked or stirred negroni?

En af drinkens helt store fordele er at den kan laves på under et minut uden brug af shaker. Skal den laves autentisk, bliver den ikke shaket, men i stedet “bygget op” i glasset over is. Denne teknik kender du måske i forvejen fra en old fashioned cocktail. Ønsker man yderligere autenticitet skal en Negroni serveres i et old fashioned glas, garneret med en skive appelsinskal.

Vores spiritus har vundet priser over det meste af verden.

Vi vinder priser

Skotlander ApS
CVR: 30527305

Kontakt os her
Forhandler login
Export

Besøg vores showroom:
Mandag til fredag 12.00 - 15.30

Hjulmagervej 19 - 9490 Pandrup - Danmark

Modtag Skotlanders nyhedsbrev:

Webshop:
Gratis fragt ved køb over 500 kr
Gratis afhentning i Pandrup
Betal med MobilePay (mm.)
Handels- og abonnementsbetingelser
Fortrydelsesret

bd_kortlogodk_64px_60642de42d466
Indkøbskurv
Scroll to Top