Velkomstdrinks er et must have - uanset om du skal holde stor havefest eller bare have et par venner til improviseret middag. Der er ingen bedre måde at byde gæsterne velkommen på og sætte gang i det hyggelige samvær. Det er drinken der gør gæsterne hurtigt tilpasse og sætter gang i snakken.

Når det kommer til velkomstdrinks gælder det også om at imponere og overraske, men stadig servere en ægte crowd-pleaser alle gæster kan lide. Derfor har vi samlet tre af vores allerbedste opskrifter på velkomstdrink lige her.

custom logoSkotlander SpiritsSkotlander Spirits
4.9 Stjerner - baseret på 1043 brugeranmeldelser


Velkomstdrink med hvidvin eller mousserende vin

Fundamentet for denne drink er ELLENOR. En lækker dansk økologisk hyldeblomstlikør, der kan bruges til et hav af cocktails. Dens søde smag af hyldeblomst med friske citrusnoter giver den en helt unik smag. Som velkomstdrink er den derfor særdeles egnet. Du kan parre den op med hvidvin og lave en frugtrig velkomstdrink med hvidvin eller en forfriskende velkomstdrink med mousserende vin.

Ønsker du en drink med et strejf af bitre noter, kan du også bruge tonic vand.

Økologisk dansk hyldeblomstlikør til din velkomstdrink

ELLENOR er resultatet af et samarbejde mellem os i Skotlander og Hasse Johansen fra St. Pauls Aphotek i Aarhus.

Hans ambition har været at lave VERDENS bedste økologiske hyldeblomstlikør. Og vi må sige at vi er glade for resultatet.

Og vi er åbentbart ikke de eneste: ELLENOR har allerede inden sin frigivelse på markedet høstet guldmedaljer ved de største spirituskonkurrencer i hele verden, herunder London, USA, Berlin, & Skandinavien.

Ellenor er lavet med økologiske håndplukkede hyldeblomster. Hyldeblomsterne blandes lokalt i Nordjylland og håndtappes på flasker.

Vores spiritus har vundet priser over det meste af verden.

Vi vinder priser

Skotlander ApS
CVR: 30527305

Kontakt os her
Forhandler login
Export

Besøg vores showroom:
Mandag til fredag 12.00 - 15.30

Hjulmagervej 19 - 9490 Pandrup - Danmark

Modtag Skotlanders nyhedsbrev:

Webshop:
Gratis fragt ved køb over 500 kr
Gratis afhentning i Pandrup
Betal med MobilePay (mm.)
Handels- og abonnementsbetingelser
Fortrydelsesret

bd_kortlogodk_64px_60642de42d466
Indkøbskurv
Scroll to Top