Jump to recipe

Velkomstdrink

Velkomstdrinks er et must have – uanset om du skal holde stor havefest eller bare have et par venner til improviseret middag. Der er ingen bedre måde at byde gæsterne velkommen på og sætte gang i det hyggelige samvær. Det er drinken der gør gæsterne hurtigt tilpasse og sætter gang i snakken.

Når det kommer til velkomstdrinks gælder det også om at imponere og overraske, men stadig servere en ægte crowd-pleaser alle gæster kan lide. Derfor har vi samlet tre af vores allerbedste opskrifter på velkomstdrink lige her.

Velkomstdrink med hvidvin eller mousserende vin

Fundamentet for denne drink er ELLENOR. En lækker dansk økologisk hyldeblomstlikør, der kan bruges til et hav af cocktails. Dens søde smag af hyldeblomst med friske citrusnoter giver den en helt unik smag. Som velkomstdrink er den derfor særdeles egnet. Du kan parre den op med hvidvin og lave en frugtrig velkomstdrink med hvidvin eller en forfriskende velkomstdrink med mousserende vin.

Ønsker du en drink med et strejf af bitre noter, kan du også bruge tonic vand.

Økologisk dansk hyldeblomstlikør til din velkomstdrink

ELLENOR er resultatet af et samarbejde mellem os i Skotlander og Hasse Johansen fra St. Pauls Aphotek i Aarhus.

Hans ambition har været at lave VERDENS bedste økologiske hyldeblomstlikør. Og vi må sige at vi er glade for resultatet.

Og vi er åbentbart ikke de eneste: ELLENOR har allerede inden sin frigivelse på markedet høstet guldmedaljer ved de største spirituskonkurrencer i hele verden, herunder London, USA, Berlin, & Skandinavien.

Ellenor er lavet med økologiske håndplukkede hyldeblomster. Hyldeblomsterne blandes lokalt i Nordjylland og håndtappes på flasker.

Din Kurv