Rum tasting

Lær om den ædle rom

Den lille

I smager 3 af vores rom. Arrangementet tager 1-2 timer og der er tid til at høre historien om det danske romprojekt og smage den rå sukkermelasse.

– 1-2 timer
– 3 x 2 cl rom

299,00DKK per mand (minimum 2.500,00 DKK)

  You hear from us

  Den store

  I smager 5 af vores rom. Arrangementet tager 2-3 timer og der er tid til at høre historien om det danske romprojekt og smage den rå sukkermelasse.

  – 2-3 timer
  – 5 x 2 cl rom

  399,00DKK per mand (minimum 2.500,00 DKK)

   You hear from us

   VIL DU VIDE MERE?

   Kontakt os hvis du har spørgsmål til romsmagningerne.

   Anmeldelser

   Skotlander Rum 9 (European oak): 92 point. “Lækker “slikbutik” i næsen og også godt med eg. Smagen er meget krydret og dyb, meget mørk. Den er dog også syrlig og dette giver en flot balance.”

   - Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

   Skotlander Rum 8 (American oak): 91 point. “Lækker gummi-agtig duft på den gode måde. Smagen er krydret og dyb med en rigtig fin balance. Det er en rigtig dejlig rom.”

   - Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

   “Skotlander V Skibsrom er den bedste rom fra Skotlander indtil videre, det er der ingen tvivl om. Der er tydelig egetræ, specielt på smagen. Fadet har efter ganske kort tid sat sit præg. Det hele smager meget velintegreret. Der er ikke tilsat vand eller sukker efter fadlaging, og gud hvor det klæder denne rom!

   - Mads Heitmann, Romhatten.

   “En kobber-agtig farve glinser i solen, mens duften er intens af nødder og rosiner. Og smagen er rig, fuld af tørret frugt og uden alt for megen sødme”. 

   - Mikkel Bækgaard, Havnefronten.

   “I næsen stiger en overraskende urtet karakter a la estragon, stjerneanis og rosenpeber op fra glasset, og i munden er den fløjlsblød og ren med et strejf af restsødme og sød lakrids i eftersmagen, og på trods af sin styrke på 40 procent alkohol kan den drikkes rent med nydelse til følge, eksempelvis med et stykke sød lakrids on the side. Kvalitetsmæssigt er vi niveauer over hvid bacardi, men det er prisen også.”

   - Rasmus Palsgård, Feinschmeckeren.dk.

   ”Hold nu kæft hvor smager den altså godt! Kirsebær, lakrids, god alkolholsmag. Flot gået af Skotlander Spirits. Kan varmt anbefales herfra!”

   - Timm Vladimir

   “En fantastisk fyldig og lækker mørk rom med dejlig fad smag, og karamelsødme fra den mørke melasse”.

   - Lars Justesen, Sjønnes Barskab

   “Wow! Skotlanders 3. rom med havtorn er overraskende god!”

   - Peter Holland, TheFloatingRumShack.

   “Krydret, med en mild lakridssmag, der ligger længe på tungen. Meget overraskende og velsmagende sammensætning. Lækker stilet flaske med håndskrevet flaskenummer.”

   - Rumworld

   “92 point. Intense blomstertoner i duften. En ren og yderst elegant rom som med fordel kan drikkes rent og bare nydes. I smagen kirsebær, roser, blomster og en anelse lakrids. Flot balanceret med en lang frugtig eftersmag. Hatten af for dansk rom”.

   - Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

   “Skotlander White er i duften let og frisk med sød lakrids. Meget floralt duftende og med et bærpræg. Flot komponeret alkohol med god balance. Smagsnoter af bær, lakrids, melasse, peber og blomster. Hvis du endnu ikke har smagt en rom fra Skotlander Rum, så vil jeg anbefale, at du får det gjort nu.”.

   - Mads "Romhatten" Heitmann, ROMHATTEN.

   “Jeg havde høje forventninger til den lille rom fra Danmark. Og jeg blev glad. Skøn parfumeret næse, med både kokos, vanille, florale noter og et lille røgstrejf”.

   - Anders Halskov-Jensen, JYLLANDS-POSTEN.

   “Hver tår er forstærker oplevelsen. En meget kompleks og fyldig ung rom. Utrolig raffineret selv om den er ung. Tydelig alkohol (lidt som Foursquare 2013) men meget lækkert”.

   - Thefatrumpirate

   VIL DU VIDE MERE?

   Kontakt os hvis du har spørgsmål til romsmagningerne.

   ER I FÆRRE END 50 PERSONER?

   Ønsker du at holde romsmagning og er I under 50 personer? Så tjek vores virtuelle romsmagning, hvor I via denne video kan holde romsmagningen lige når det passer jer.

   En lærerig oplevelse med rom

   Uanset om I allerede er inkarnerede romdrikkere eller på vej ind i rommens spændende verden, er der lagt op til en både sjov, intensiv og lærerig oplevelse.

   Når du hører os fortælle om historien bag hver rom, får de lækre dråber i glasset en helt ny dimension for jer. Og det er ikke blot historie, det handler om. I får også en unik indsigt i den ædle kunst at destillere rom og i de helt unikke metoder og fremgangsmåder, vi benytter hos Skotlander - metoder, der har gjort adskillige af vores forskellige rom til vindere af medaljer. Sågar kåringer som verdens bedste rom!

   God smag og nordjysk lune

   Der er næppe en bedre måde at ryste en gruppe venner sammen på end selskabet med det bedste i rom og en lun nordjyde, der på ingen måde kan skjule sin dybe lidenskab og kærlighed til at lave rom.

   Hvad I lærer på en romsmagning, vil I huske i lang tid. Og stol trygt på, at det næste glas rom i godt selskab eller i ophøjet ro alene, får en helt ny dimension med den nyerhvervede viden.

   Vi ses i rommens verden, ikke?

    

   Shopping Cart