GINSMAGNING

Ginsmagning med dansk gin

Gin er populært som aldrig før. Og det forstår vi godt, for det smager fantastisk og har en fed historie. Med en ginsmagning fra Herbie Gin får I en spændende fortælling om ginnens historie, kommer med ind i maskinrummet af hvordan vi producerer gin og smager selvfølgelig en række ginner.

En lærerig oplevelse med gin

Måske I allerede er supernørder indenfor ginnens verden - måske I er nybegyndere? Uanset hvad er der lagt op til en hyggelig, lærerig og sjov oplevelse.

Vores ginekspert fortæller historien bag hver eneste gin og giver jer et unikt indblik i forskellene, smagene og duftene. I får indblik i vores produktionsmetoder, der har ført til kåringen af Verdens Bedste Gin flere år i træk.

ginsmagning

Pris på ginsmagning

Vi skræddersyer hver eneste ginsmagning til jer, men som udgangspunkt ser programmet sådan ud:

  • Ankomst og velkomst + servering af første Gin og Tonic
  • Ginnens historie
  • Smagning af 5 forskellige ginner
  • Historien om Herbie Gin og dansk gin generelt

Op til 10 personer - 5 gin - 2 timers varighed
Gode rabatter i butikken efterfølgende
Pris DKK 6.000,-

Kom til os eller vi kommer til jer

I er velkomne i vores hyggelige smagelokale på Hjulmagervej 19, 9490 Pandrup. Vi kommer også gerne ud til jer, her tillægges prisen 20 % samt kørsel fra Pandrup.

4.9 / 5 baseret på 507 anmeldelser

Hos os tager en ginsmagning cirka to timer. 

Som udgangspunkt smager I fem danske ginner. I smager hver gin rent og med tonic. Og vi smager med og uden garnish, for at tydeliggøre hvor meget det betyder.

Ja vi kommer med glas, gin, tonic, isterninger, garnish og godt humør. I skal ikke andet end at læne jer tilbage og nyde showet :-).

Ja et gør vi - se vores romsmagning her

Din Kurv