SKOTLANDER.COM HANDELS- OG ABONNEMENTSBETINGELSER

Skotlander Webshop
4.9 Stjerner - Baseret på 854 anmeldelser

Hos skotlander.com kan du både købe varer og levering af varer på abonnement. Betingelserne for abonnement finder du nederst i disse betingelser.

Denne aftale er gældende for aftaler indgået mellem Skotlander ApS (cvr. 30527305) på den ene side som "Sælger" og kunden der køber produkter som ”Køber”. Kunden kan benytte kreditkort (MobilePay, Dankort, VISA, Mastercard, Maestro og JCB). Vi tager ikke kortgebyrer. Du skal være over 18 år for at købe spiritus i vores webshop.

Fragt

Forsendelse med GLS i Danmark er gratis ved køb over DKK 450,-. Er ordren mindre koster levering til GLS Pakkeboks og GLS Erhverv DKK 49,- og GLS Privat samt Danske Fragtmænd DKK 59,-.

Forsendelser indenfor EU koster DKK 200,-. Fri fragt ved køb over kr. 1.000. Forsendelse til Norge koster DKK 500,-.

Ønsker du levering til andre lande, så se vores internationale webshops. Skotlander Webshop Sverige, Skotlander Webshop Tyskland og Skotlander Webshop Holland.

Leveringstiden er 1-2 hverdage.

Priser

Alle priser på skotlander.com er inkl. danske punktafgifter og moms, alle priser kan justeres på daglig basis. Umiddelbart før endelig bekræftelse af bestilling vil Kunden se den samlede pris for varerne og Kunden vil inden endelig afgivelse af bestillingen, få mulighed for at rette evt. fejl.

Betaling

Betaling via NETS foregår via en krypteret SSL-forbindelse som kun kan læses af NETS, Sælger gemmer således ingen kortinformationer. Beløbet hæves på Købers konto, når varen er afsendt fra Sælger. Kunden er ansvarlig for at alle indtastede kontaktinformationer er korrekte. Pengene trækkes når varen er afsendt fra Sælger.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til webshop@skotlander.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne på denne side. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
  • Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved aftalens indgåelse, og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af udsving på markedet, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på.
  • Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt. (Det sidste kan f.eks. være kurser, forestillinger, stævner mv.)

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Skotlander ApS, Hjulmagervej 19, 9490 Pandrup. Eller kontakt Skotlander ApS her.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Skotlander ApS, Hjulmagervej 19, 9490 Pandrup.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webshop@skotlander.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Skotlander ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på skotlander.com er Skotlander ApS.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på webshop@skotlander.com

Udover ovenstående, gør følgende gør sig ligeledes gældende hvis man køber vores abonnement.

Abonnement

Ved oprettelse af abonnement accepterer Køber at der oprettes en betalingsaftale, og at Sælger gemmer kortoplysninger og trækker betalingen automatisk fra Købers betalingskort.

Hvis betalingen fejler, vil Køber modtage besked om at opdatere sine kortoplysninger. Får Køber nyt betalingskort er det dennes ansvar at opdatere oplysningerne hos Sælger.
Pengene trækkes når rommen er afsendt.

Ved oprettelse afsender Sælger første ordre (dog kun indtil 14 dage før næste ordre lægges) ved ordreafgivelsen. Derefter udsendes rom i starten af marts, juni, september og december. Oprettes abonnementet 14 dage inden næste rom udsendes, modtages kun den nye rom.

Velkomstgave kun til nye medlemmer (dvs. at du modtager ikke en velkomstgave hvis du tidligere har været medlem, har opsagt dit abonnement og tilmelder dig igen). Du vælger en velkomstgave ved betaling.

Træk på dit kort

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort. Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Bindingsperiode

Kunden kan opsige abonnementsaftalen fra dag til dag og opsigelse skal senest ske dagen inden næste forsendelse.

Opsigelse

Abonnementet er gældende til det opsiges af Sælger eller Køber og kan ske dag til dag. Opsigelse kan foretages under "Min konto".

Fortrydelsesret på abonnementet

Når du køber et abonnement, har du 14 dages fortrydelsesret fra du har modtaget din første levering – reglerne for fortrydelse finder du i handelsbetingelserne ovenfor, under afsnittet om Fortrydelsesret.

Hvis der er noget galt med abonnementet
Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet kan du kontakte os på webshop@skotlander.com

Købelovens mangelsregler gælder ikke for abonnementer.

Om du har 2 års reklamationsret efter reglerne i købeloven afhænger derfor af, hvad der skal leveres i henhold til abonnementsaftalen, se afsnit om Reklamationsret ovenfor.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Skotlander ApS
Hjulmagervej19
9490 Pandrup
webshop@skotlander.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handels- og abonnementsbetingelserne er senest opdateret d. 12.12.2022

Vi vinder priser

Skotlander ApS
CVR: 30527305
Telefon 70605722

Kontakt os her

Bliv forhandler

Besøg vores showroom:
             Mandag til fredag 12.00-15.30                Første lørdag i måneden 12.00-14.00

Hjulmagervej 19 - 9490 Pandrup - Danmark

Webshop:
Fri fragt ved køb over 450 kr
Gratis afhentning i Pandrup
Betal med MobilePay (mm.)
Handels- og abonnementsbetingelser

bd_kortlogodk_64px_60642de42d466
Indkøbskurv
Scroll to Top