Romsmagning

Romsmagning med dansk rom

Rom er populært som aldrig før. Vi forstår det godt, for det smager fantastisk. Og så er der tit knyttet en god historiefortælling op på rom. Hos Skotlander har vi siden 2013 lavet rom i Danmark - flere af dem prisvindende. Med vores dygtige fortællere får du en romsmagning i topklasse. Vi har igennem tiden underholdt mere end 10.000 danskere.

Virtuel romsmagning - vi sørger for alt

Har I brug for et sjovt, hyggeligt og lærerigt indspark til den virtuelle julefrokost eller event? Så er en virtuel romsmagning et godt bud.

Alle medarbejdere modtager en kasse direkte fra os indeholdende fire rom samt lækkert glas. De fire rom er en god indføring i rommens verden, hvor både nybegyndere og eksperter kan være med.

Vi sørger for - i samarbejde med jer - at lave et teknisk setup, hvor alle kan være med hjemmefra. Det tager 1-2 timer afhængigt af spørgsmål fra deltagerne. Det vil også være muligt at købe produkter til en god pris undervejs.

romsmagning

Fire rom og glas

I romsmagningen guider en af vores dygtige fortællere jer igennem de fire rom, som er en god indføring i rommens verden. Vi starter med en rigtig blød klassiker nemlig den prisvindende Great Dane Rum der er lagret først på gamle bourbon-fade og dernæst gamle fade der har indeholdt dansk Skotlander rom.

Derefter en mere krydret rom med noter af kanel og vanilje nemlig Great Dane Spiced. Rom nummer tre i romsmagningen er en lækker årgangsrom, der har modnet fem år på gamle bourbon-fade og med noter af nybagt franskbrød, honningkage, rosiner og vanilje har Great Dane 5 Års Rom potentiale til at blive en rigtig nyklassiker.

Vi slutter af i den rigtig søde og runde ende med Great Dane Extra Sweet med tydelige noter af appelsinskal, brun farin, tørrede rosiner og karamel.

Krydret med gode historier

Altsammen krydret med information om romproduktion, fermentering, destillation, fadlagring og tilsmagning. Vi er med direkte og fortæller om de forskellige rom I smager. Der er selvfølgelig plads til alle de spørgsmål I må have undervejs.

Anmeldelser

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os hvis du har spørgsmål til romsmagningen.

En lærerig oplevelse med rom

Uanset om I allerede er inkarnerede romdrikkere eller på vej ind i rommens spændende verden, er der lagt op til en både sjov, intensiv og lærerig oplevelse.

Når du hører os fortælle om historien bag hver rom, får de lækre dråber i glasset en helt ny dimension for jer. Og det er ikke blot historie, det handler om. I får også en unik indsigt i den ædle kunst at destillere rom og i de helt unikke metoder og fremgangsmåder, vi benytter hos Skotlander - metoder, der har gjort adskillige af vores forskellige rom til vindere af medaljer. Sågar kåringer som verdens bedste rom!

God smag og nordjysk lune

Der er næppe en bedre måde at ryste en gruppe venner sammen på end selskabet med det bedste i rom og en lun nordjyde, der på ingen måde kan skjule sin dybe lidenskab og kærlighed til at lave rom.

Hvad I lærer på en romsmagning, vil I huske i lang tid. Og stol trygt på, at det næste glas rom i godt selskab eller i ophøjet ro alene, får en helt ny dimension med den nyerhvervede viden.

Smag noget af verdens bedste rom og bliv guidet igennem rommens verden med en romsmagning fra Skotlander.

Vi ses i rommens verden, ikke?

I smager fire rom og får en gennemgang af rommens historie. 

Ja vi medbringer glas og rom. I skal bare læne jer tilbage og nyde showet.

Som udgangspunkt to timer.

Ja vi gør, tjek vores ginsmagning her

Ja det laver vi masser af. I vores virtuelle romsmagning sender vi fire rom og glas direkte hjem til hver medarbejder. Vi er med live og fortæller om hver rom. 

Det kan du tro. Skotlander laver virtuel romsmagning for alle der har lyst. Læs mere her på siden. 

Din Kurv