Romsmagning

Rom er populært som aldrig før. Vi forstår det godt, for det smager fantastisk. Og så er der tit knyttet en god historiefortælling op på rom. Hos Skotlander har vi siden 2013 lavet rom i Danmark - flere af dem prisvindende. Med vores dygtige fortællere får du en romsmagning i topklasse. Vi har igennem tiden underholdt flere end 10.000 danskere.

Vores romsmagninger afholdes i vores hyggelige smagelokale i Pandrup med plads til 20 personer.

Vælg dato:

romsmagning
romsmagning
romsmagning

4.9 / 5 baseret på 507 anmeldelser

Vi sørger for alt

I romsmagningen guider en af vores dygtige fortællere jer igennem rommene. Altsammen krydret med information om romproduktion, fermentering, destillation, fadlagring og tilsmagning. Der er selvfølgelig plads til alle de spørgsmål I må have undervejs.

En lærerig oplevelse med rom

Uanset om I allerede er inkarnerede romdrikkere eller på vej ind i rommens spændende verden, er der lagt op til en både sjov, intensiv og lærerig oplevelse.

Når du hører os fortælle om historien bag hver rom, får de lækre dråber i glasset en helt ny dimension for jer. Og det er ikke blot historie, det handler om. I får også en unik indsigt i den ædle kunst at destillere rom og i de helt unikke metoder og fremgangsmåder, vi benytter hos Skotlander - metoder, der har gjort adskillige af vores forskellige rom til vindere af medaljer. Sågar kåringer som verdens bedste rom!

God smag og nordjysk lune

Der er næppe en bedre måde at ryste en gruppe venner sammen på end selskabet med det bedste i rom og en lun nordjyde, der på ingen måde kan skjule sin dybe lidenskab og kærlighed til at lave rom.

Hvad I lærer på en romsmagning, vil I huske i lang tid. Og stol trygt på, at det næste glas rom i godt selskab eller i ophøjet ro alene, får en helt ny dimension med den nyerhvervede viden.

Smag noget af verdens bedste rom og bliv guidet igennem rommens verden med en romsmagning fra Skotlander.

Historien om rom

Vi kommer også igennem rommens historie lige fra sukkerrør, hvordan rommen har udviklet sig igennem tiden og hvad den betyder for Caribien idag.

Vi ses i rommens verden, ikke?

Privat romsmagning

Vi laver også gerne en privat romsmagning kun for jer. Det kan være herreklubben, kvindeklubben, firmaevent eller lignende.

Kom til os eller vi kommer til jer

I er velkomne i vores hyggelige smagelokale på Hjulmagervej 19, 9490 Pandrup. Vi kommer også gerne ud til jer, her tillægges prisen 20 % samt kørsel fra Pandrup.

Den lille romsmagning
Op til 10 personer - 4 rom - 2 timers varighed
Gode rabatter i butikken efterfølgende
Pris DKK 3.000,-

Den Store Romsmagning
Op til 10 personer - 8 rom - 3 timers varighed
Gode rabatter i butikken efterfølgende
Pris DKK 6.000,-

romsmagning

I smager fire eller otte rom og får en gennemgang af rommens historie. 

Ja vi medbringer glas og rom. I skal bare læne jer tilbage og nyde showet.

Som udgangspunkt to timer.

Ja vi gør, tjek vores ginsmagning her

Ja det laver vi masser af. I vores virtuelle romsmagning sender vi fire rom og glas direkte hjem til hver medarbejder. Vi er med live og fortæller om hver rom. 

Det kan du tro. Skotlander laver virtuel romsmagning for alle der har lyst. Læs mere her på siden. 

Din Kurv