ROMSMAGNING

Smag noget af verdens bedste rom og bliv guidet igennem rommens verden med en romsmagning fra Skotlander.

Se mulighederne her på siden og forespørg i dag på webshop@skotlander.com eller ring 70605722 (tast 6)

ENJOY WITH NOBLE FRIENDS

Lær om den ædle rom

DEN DANSKE ROMSMAGNING

Denne danske romsmagning med Skotlander laves kun for jer.  Romsmagningen indeholder fem rom og er en nørdet rejse i rommens verden, hvor vi starter med den ulagrede og bevæger os op i kvalitet og alkoholstyrke.

250,00DKK per deltager (Minimum 10 deltagere).

ROMSMAGNING MED SØDE ROM

Denne romsmagning er let tilgængelig og i den mere søde retning. Romsmagningen indeholder 4 x 5cl samt et lækkert romglas. De fire rom er i den søde og traditionelle ende og I bliver guidet igennem med gode fortællinger,

250,00DKK per deltager (Minimum 10 deltagere).

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os hvis du har spørgsmål til romsmagningerne.

Anmeldelser

Skotlander Rum 9 (European oak): 92 point. “Lækker “slikbutik” i næsen og også godt med eg. Smagen er meget krydret og dyb, meget mørk. Den er dog også syrlig og dette giver en flot balance.” Læs mere. 

- Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

Skotlander Rum 8 (American oak): 91 point. “Lækker gummi-agtig duft på den gode måde. Smagen er krydret og dyb med en rigtig fin balance. Det er en rigtig dejlig rom.”

- Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

“Skotlander V Skibsrom er den bedste rom fra Skotlander indtil videre, det er der ingen tvivl om. Der er tydelig egetræ, specielt på smagen. Fadet har efter ganske kort tid sat sit præg. Det hele smager meget velintegreret. Der er ikke tilsat vand eller sukker efter fadlaging, og gud hvor det klæder denne rom!

- Mads Heitmann, Romhatten.

“En kobber-agtig farve glinser i solen, mens duften er intens af nødder og rosiner. Og smagen er rig, fuld af tørret frugt og uden alt for megen sødme”. 

- Mikkel Bækgaard, Havnefronten.

“I næsen stiger en overraskende urtet karakter a la estragon, stjerneanis og rosenpeber op fra glasset, og i munden er den fløjlsblød og ren med et strejf af restsødme og sød lakrids i eftersmagen, og på trods af sin styrke på 40 procent alkohol kan den drikkes rent med nydelse til følge, eksempelvis med et stykke sød lakrids on the side. Kvalitetsmæssigt er vi niveauer over hvid bacardi, men det er prisen også.” Feinschmeckeren.dk.

- Rasmus Palsgård

”Hold nu kæft hvor smager den altså godt! Kirsebær, lakrids, god alkolholsmag. Flot gået af Skotlander Spirits. Kan varmt anbefales herfra!”

- Timm Vladimir

“En fantastisk fyldig og lækker mørk rom med dejlig fad smag, og karamelsødme fra den mørke melasse”.

- Lars Justesen, Sjønnes Barskab

“Wow! Skotlanders 3. rom med havtorn er overraskende god!”

- Peter Holland, TheFloatingRumShack.

“Krydret, med en mild lakridssmag, der ligger længe på tungen. Meget overraskende og velsmagende sammensætning. Lækker stilet flaske med håndskrevet flaskenummer.”

- Rumworld

“92 point. Intense blomstertoner i duften. En ren og yderst elegant rom som med fordel kan drikkes rent og bare nydes. I smagen kirsebær, roser, blomster og en anelse lakrids. Flot balanceret med en lang frugtig eftersmag. Hatten af for dansk rom”.

- Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

“Skotlander White er i duften let og frisk med sød lakrids. Meget floralt duftende og med et bærpræg. Flot komponeret alkohol med god balance. Smagsnoter af bær, lakrids, melasse, peber og blomster. Hvis du endnu ikke har smagt en rom fra Skotlander Rum, så vil jeg anbefale, at du får det gjort nu.”.

- Mads "Romhatten" Heitmann, ROMHATTEN.

“Jeg havde høje forventninger til den lille rom fra Danmark. Og jeg blev glad. Skøn parfumeret næse, med både kokos, vanille, florale noter og et lille røgstrejf”.

- Anders Halskov-Jensen, JYLLANDS-POSTEN.

“Hver tår er forstærker oplevelsen. En meget kompleks og fyldig ung rom. Utrolig raffineret selv om den er ung. Tydelig alkohol (lidt som Foursquare 2013) men meget lækkert”.

- Thefatrumpirate

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os hvis du har spørgsmål til romsmagningerne.

En lærerig oplevelse med rom

Uanset om I allerede er inkarnerede romdrikkere eller på vej ind i rommens spændende verden, er der lagt op til en både sjov, intensiv og lærerig oplevelse.

Når du hører os fortælle om historien bag hver rom, får de lækre dråber i glasset en helt ny dimension for jer. Og det er ikke blot historie, det handler om. I får også en unik indsigt i den ædle kunst at destillere rom og i de helt unikke metoder og fremgangsmåder, vi benytter hos Skotlander - metoder, der har gjort adskillige af vores forskellige rom til vindere af medaljer. Sågar kåringer som verdens bedste rom!

God smag og nordjysk lune

Der er næppe en bedre måde at ryste en gruppe venner sammen på end selskabet med det bedste i rom og en lun nordjyde, der på ingen måde kan skjule sin dybe lidenskab og kærlighed til at lave rom.

Hvad I lærer på en romsmagning, vil I huske i lang tid. Og stol trygt på, at det næste glas rom i godt selskab eller i ophøjet ro alene, får en helt ny dimension med den nyerhvervede viden.

Vi ses i rommens verden, ikke?

 

I smager fem rom og får en gennemgang af rommens historie. 

Ja vi medbringer glas og rom. I skal bare læne jer tilbage og nyde showet.

Som udgangspunkt to timer.

Ja vi gør, tjek vores ginsmagning her

Din Kurv