Romglas og merchandise

Brug for lækkert Skotlander Merchandise, så er du kommet til rette sted.

Viser alle 5 resultater

Filter

Aktive filtre

Specielle romglas

Udformningen af vores glas til at nyde rom er udviklet, så du får den maksimale oplevelse. Og hvad skal det så sige?

  • Selve glasset er designet, så al aroma bliver leveret lige der, hvor din næse er, når du sætter glasset til læberne. Med rigtig kvalitetsrom er duftene en meget stor del af oplevelsen.
  • Selve fornemmelsen af glasset i hånden er kronen på værket, når du skal sippe din Skotlander Rom.

Hvis du ikke er overbevist, får du her en udfordring: Prøv vores romglas ved at skænke dig en Skotlander i et af dem og en anden i et almindeligt glas. Prøv så at dufte fra begge glas, slynge rommen rundt i glasset og tag et sip fra hvert glas.

Det er alt, du behøver gøre for at vide, hvad forskellen er på det rigtige romglas og et almindeligt glas!

Shaken eller stirred?

Uagtet hvordan du bedst foretrækker din Dry Martini, er cocktails en sjov og anderledes måde at få gode smagsoplevelser på i hjemmet, i fredagsbaren med kollegaerne eller ved havnebadet i den varme sol! Ligesom god mad, er der noget dejligt tilfredsstillende i selv at lave noget som bare sidder lige i skabet. Det er ikke særlig svært at lave gode cocktails når man først kommer i gang, og får styr på teknikkerne og balancen – og det vil vi hjælpe dig med!

Velkommen til Skotlanders helt eget cocktailunivers, og dit nye foretrukne sted at hente alt fra cocktailinspiration, til det barudstyr du skal bruge for at få din private hjemmebar i topform!

Vi kommer til at kigge på teknikkerne bag at mixe en god drink, ”hemmelige” bartendertips, lækre opskrifter og meget mere. Så uanset om man ønsker at røre sig en gedigen fyraftens Negroni, eller om man vil imponere sine gæster med farverige, flamberede Tiki drinks, er dette stedet. I webshoppen vil du finde alt du skal bruge, uanset om du mangler dekorative tiki krus, en shaker eller et samlet cocktailsæt.

Cocktail, mixed drinks eller sjus?

Kært barn har mange navne, og indenfor cocktailverdenen er det bestemt heller ikke nogen undtagelse. Så hvornår arbejder vi med cocktails og hvornår er det en drink?

Der er ligesom alt andet i verden, meget delte meninger og holdninger til dette emne. Alt vi ved med sikkerhed er, at vi kan lide at drikke begge dele!

De klassiske cocktails lever endnu

Historisk set, er den klassiske cocktail en meget gammel opfindelse. Med tiden har man justeret opskrifterne, hvor man i ældre cocktailbøger ikke fandt det usædvanligt, at komme 10-12 centiliter spiritus i sin cocktail. I dag eksisterer klassikerne stadigvæk. Dog har man heldigvis fået en lidt mildere tilgang til alkoholen, så man har mulighed for at nyde mere end én Old Fashioned, uden at man skal mandsopdækkes på sin vej ud til busstoppet.

Verdens første cocktail

Faktisk lyder historien på at den berømte cocktail Sazerac, opkaldt efter den brandy der blev brugt i den originale opskrift, blev opfundet helt tilbage i 1800-tallet, af en apoteker i New Orleans, med stor præcision angående doserne af de forskellige ingredienser, hvor nogen mener at dét er kunsten bag at mixe en god drink. Her har vi en af årsagerne til at visse bartendere i dag ynder at falde under definitionen ”Mixologist”.

Apotekeren blandede nøjsomt cognac sammen med absint, sukker og hans hjemmelavede bittere. Således blev verdens ældste cocktail til, som stadig i dag (efter et par mindre justeringer) lever i bedste velgående på cocktailbarer verden over.

Udover en anelse selvhøjtidelig selvudnævnelse som værende mixolog, er vi enige i at det netop er dét cocktails og drinks handler om. Det handler om gode råvarer og om smagsbalance – ligesom ethvert godt måltid!

Alt vores udstyr samt opskrifter er udvalgt og lavet af vores egne husbartendere, for at sikre dig at du får lige præcis hvad du skal bruge, så du kan blive mester bartender derhjemme, og få den bedste smag ud af dine råvarer.

Udvælgelse af råvarer

Når du skal lave din verdensberømte Chili con carne, vælger du så tørrede eller friske chilier? Eller måske begge? Hvorfor? Bruger du den unge grønne banan i din kage, eller den ældre mørke der har ligget på dit bord i en uge, og samlet fluer i hele køkkenet? Og hvorfor? Udover at fjerne fluerne?

Få styr på dit barudstyr

I samme omfang er man nødt til at overveje hvilke ingredienser man skal bruge i sin cocktail, og hvorfor det netop skal være dem. Tænk over hvilket udtryk din cocktail skal have. Skal den være sød og fyldig med en mørk og fadlagret rom? Eller tropisk og tør med en højalkoholisk jamaicansk rom eller agricole?

På trods af et bombardement af spørgsmål ovenover, har vi simplificeret hele processen, og fundet frem til de ingredienser der passer bedst til den enkelte cocktail, så du kun skal koncentrere dig om at nyde dine egne kreationer.

Støt din lokale cocktailpusher

Selvom du inden længe kan lave cocktails på sværhedsgrad ”Øvet”, må vi dog give et kæmpestort skud ud til vores talentfulde venner på de danske cocktailbarer, som har dedikeret deres liv til cocktail branchen, og som knokler hver weekend for at give deres gæster de bedste aftener, den bedste stemning og de bedste cocktail oplevelser.

Så husk endelig at støtte din lokale cocktail forsørger, slå dig ned i baren og få en solid snak om den perfekte Old Fashioned.

Vores spiritus har vundet priser over det meste af verden.

Vi vinder priser

Skotlander ApS
CVR: 30527305

Kontakt os her
Forhandler login
Export

Besøg vores showroom:
Mandag til fredag 12.00 - 15.30

Hjulmagervej 19 - 9490 Pandrup - Danmark

Modtag Skotlanders nyhedsbrev:

Webshop:
Gratis fragt ved køb over 500 kr
Gratis afhentning i Pandrup
Betal med MobilePay (mm.)
Handels- og abonnementsbetingelser
Fortrydelsesret

bd_kortlogodk_64px_60642de42d466
Indkøbskurv
Scroll to Top