Forår

Der er forår i luften og det dufter af…. drinks! Hos Skotlander har vi samlet de mest oplagte forårsdrinks og er klar til af sende dem til dig. Se vores lækre udvalg af pink gin, hyldeblomstlikør og andre forårssager lige her.

Skotlander Webshop
4.9 Stjerner - Baseret på 416 anmeldelser

Vi giver automatisk 15 % rabat når du køber tre flasker spiritus og 25% rabat ved seks flasker. Du kan frit blande lys rommørk romgin og likør.

Pink gin – en rigtig altanbasker

Vi laver vores egen pink gin, som destilleres med enebær, æbler, hindbær og tranebær. Den smager fuldstændig fantastisk når den mixes med fx rabarbertonic. Glem alt om smagen af gran. Her får du virkelig en forårsdrink, som alle gæsterne kan lide. Pynt med friske (eller frosne hindbær) og masser af isterninger.

Velkomstdrink

Når foråret langsomt sniger sig ind på os er der ikke noget mere lækkert end en forfriskende velkomstdrink. Vi har samlet nogle gode bud på netop velkomstdrinks her. Prøv fx at mixe vores økologiske hyldeblomstlikør Ellenor med mousserende hvidvin. Eller brug den til en Hyldeblomst Negroni der smager af sol, sommer og italien.

Hyldeblomst er guds gave

Hyld vokser frit i den danske natur og er derfor en oplagt smagsgiver til forårsdrinks. Når du bruger Ellenor kan du let give ellers lidt triste drinks et strejf af forår.

Tjek også lækre julegaver eller sommerdrinks.

Kan man få pink gin??

Ja prøv fx den danskproducerede Herbie Pink Gin med Rabarber Tonic, så dufter det af forår.

Hvordan laver man pink gin?

Herbie Pink Gin er destilleret med hindbær og tranebær.

Hvordan mixer man bedst en GT med pink gin?

Du skal bruge 4 cl god pink gin (fx den danske Herbie Pink Gin) som du mixer med 10 cl tonic (fx danske Oh Deer Rabarber Tonic) og garnerer med friske hindbær.

Indkøbskurv