Gavekurve (kun afhentning)

Giv en lækker gave med vores udvalg af gavekurve. Vi har sammensat et udvalg af håndbyggede købmandskurve. For at sikre kvaliteten, er disse gavekurve kun til afhentning hos Skotlander, Hjulmagervej 19, 9490 Pandrup

Viser alle 3 resultater

Filter

Ønsker du at glæde en nær ven, kollega eller måske bare forkæle dig selv? Vores håndlavede gavekurve er den ultimative gaveidé, der oser af dansk kvalitet og smag. Hos Skotlander forstår vi, at øjeblikke deles bedst med god mad og drikke. Derfor har vi skabt en række unikke gavekurve, der indeholder vores prisvindende danske rom og gin samt en skattekiste af lækkerier, der fuldender smagsoplevelsen.

Gavekurve til enhver lejlighed

Uanset om det er en fødselsdag, jubilæum, jul eller bare fordi, er vores gavekurve den perfekte gave til enhver lejlighed. Hvem kan sige nej til at modtage en smagfuld overraskelse fyldt med dansk kvalitet? Vores kurve indeholder ikke kun vores håndlavet rom og gin, men også lækker kaffe, himmelsk chokolade, delikate skumfiduser, ingredienser til varm chokolade og alle de nødvendige ingredienser til at blande de mest fortryllende drinks. Det er en komplet smagsoplevelse samlet i en kurv, der sender de bedste ønsker på en uforglemmelig måde.

Så hvorfor vente? Giv en smagfuld oplevelse med vores eksklusive gavekurve fra Skotlander.com. Del dansk kvalitet, tradition og smag med dem, du holder af, og lad os hjælpe dig med at sprede glæde og god smag. Bestil din gavekurv i dag!

Vores spiritus har vundet priser over det meste af verden.

Vi vinder priser

Skotlander ApS
CVR: 30527305

Kontakt os her
Forhandler login
Export

Besøg vores showroom:
Mandag til fredag 12.00 - 15.30

Hjulmagervej 19 - 9490 Pandrup - Danmark

Modtag Skotlanders nyhedsbrev:

Webshop:
Gratis fragt ved køb over 500 kr
Gratis afhentning i Pandrup
Betal med MobilePay (mm.)
Handels- og abonnementsbetingelser
Fortrydelsesret

bd_kortlogodk_64px_60642de42d466
Indkøbskurv
Scroll to Top