Gin og likør

Der er gin – og så er der prisvindende dansk gin. Når du åbner en flaske Herbie Gin fra os, vil duften, du mødes af, afsløre for dig, at her er der tale om noget ganske specielt. Vores gin er fremstillet med kærlighed og præcision. Smagsnoter spændende fra kamille, citrus og havtorn over enebær og æbler – og mere til. Dansk gin i verdensklasse.

Gin og likør

Der er gin – og så er der prisvindende dansk gin. Når du åbner en flaske Herbie Gin fra os, vil duften, du mødes af, afsløre for dig, at her er der tale om noget ganske specielt. Vores gin er fremstillet med kærlighed og præcision. Smagsnoter spændende fra kamille, citrus og havtorn over enebær og æbler – og mere til. Dansk gin i verdensklasse.

Viser et enkelt resultat

Filter

Aktive filtre

Dansk gin med et twist

Vi destillerer Herbie Gin i små portioner, eksklusiv og håndlavet hver gang– og så benyttes de samme kobberkedler som vi bruger til vores verdenskendte rom.

Vi er slet ikke færdige med at forædle den klassiker, du kender som gin. For eksempel har vi en Pink Gin, der er destilleret med en dansk og sommerlig tilføjelse af hindbær og tranebær. Den kan du selvfølgelig nyde året rundt, men den kommer helt til sin ret på en rigtig dansk sommeraften – for eksempel som en Pink Gin og Tonic.

Lakrids? Ja da!

Hvis du er til en eksplosion af smagsnuancer i din gin, skal du ikke snyde dig selv for vores Herbie Gin Original!

Duften fylder! Varme krydderier, lakridsrod, enebær, rosmarin, sort peber og et strejf af kardemomme lover dig en oplevelse udover det sædvanlige, når du løfter glasset. Og smagen – ja den skal du altså opleve. Herbie Gin er kendt for at omvende mennesker, der normalt ikke drikker gin til at være ginelskere.

Alkoholfri

En dag fik vi ideen til at prøve at lave en gin uden alkohol. Det lyder måske skørt, men ikke desto mindre lykkedes vi med projektet. Den kalder vi selvfølgelig Herbie Virgin, og trods et alkoholindhold på 0%, får du oplevelsen af gin. Perfekt til en gin og tonic for eksempel – og så er den sikker at køre bil på!

Likør på dansk

Vi kunne ikke lade være! Med vores viden og holdning til kvalitet måtte vi bare udvikle likører!

Med samme kompromisløse tilgang, som vi har til vores rom og gin, har vi udviklet en solbærlikør, en jordbærlikør og en fræk kombination af æble og kvæde.

Vores Queens Æble/Kvæde likør er helt genial sammen med for eksempel julegodter, som man jo altså gerne må spise hele året – eller som en dessertvin til en særligt lækker dessert.

Jordbærlikøren har såmænd vundet prisen som verdens bedste i 2018, og når du har smagt den med lidt is i et godt glas, ved du hvorfor. Den er også unikt god i flere forskellige cocktails – se opskrifter her.

Solbærlikøren er intens – du tager den første mundfuld, og du befinder dig nærmest midt i solbærbuskene. Den er fantastisk som et alternativ til portvin, den løfter rødkål til gastronomiske højder og så er den et hit til et ostebord med oste, der smager af noget. Vi er ret stolte af Queens Solbærlikør, og det kan du også være, når du serverer den til gæster, du holder af. Rent eller i verdens nemmeste velkomstdrink: Kir.

Kan man få økologisk gin?

Det kan du hos Skotlander! Vores Herbie Gin Økologisk for eksempel.

Findes der alkoholfri gin?

Vi fristes til at sige: Findes det, findes det her! Vi har udviklet en 100% alkoholfri gin, og du kan købe den her.

Er det sandt, at I har gin med lakrids?

Ja, det er skam sandt! Nu er det ikke som at tygge et stykke lakrids, men du vil ane lakridsrod, når du nyder vores Herbie Gin Original - og den er et hit!

Vores spiritus har vundet priser over det meste af verden.

Vi vinder priser

Skotlander ApS
CVR: 30527305

Kontakt os her
Forhandler login
Export

Besøg vores showroom:
Mandag til fredag 12.00 - 15.30

Hjulmagervej 19 - 9490 Pandrup - Danmark

Modtag Skotlanders nyhedsbrev:

Webshop:
Gratis fragt og valgfri smagsprøve i juli
Gratis afhentning i Pandrup
Betal med MobilePay (mm.)
Handels- og abonnementsbetingelser
Fortrydelsesret

bd_kortlogodk_64px_60642de42d466
Indkøbskurv
Scroll to Top