Økologisk spiritus

Økologisk spiritus er fremtiden. Hos Skotlander har vi siden vores opstart i 2013 gået op i økologi og driver blandt andet økologisk cocktailbar på Roskilde Festival. Her har vi samlet vores bedstsælgende økologiske produkter som vi sender hjem til dig.

Viser alle 2 resultater

Filter

Aktive filtre

Økologisk spiritus siden 2013

Da Titte og Anders Skotlander stiftede Skotlander Spirits tilbage i 2013 var målet fra starten at lave højkvalitetsspiritus af de bedste råvarer der fandtes. Den økologiske sti blev hurtigt lagt og vi forsøger at omlægge så meget til økologi rom muligt.

Vi bruger kun de bedste økologiske råvarer til vores spiritus. Det er ikke nemt at finde, men vi synes at indsatsen er det værd.

Kun gode økologiske råvarer

Når vi laver økologiske produkter, er det ofte fordi vi ganske enkelt kan få en meget mere ren smag frem i produkterne. Vi forsøger derfor ikke at skjule en dårlig smag med tilsætningstoffer eller lignendende. Vi er nødt til hele tiden at finde de bedste enebær, de bedste solbær, de bedste sukkerrør fordi produkterne ikke kan konserveres. Det kræver en uendelig søgen efter de bedste råvarerleverandører, vi kan opstøve.

Økologisk gin med havtorn

Den mest populære gin i vores serie fra Herbie Gin er uden tvivl den økologiske gin. Den er destilleret med enebær, havtorn og masser af citrusskal. En dejlig frisk gin, der snildt kan måle sig med de store internationale mærker (der ikke er økologisk).

Måske netop derfor vandt vi GULDMEDALJE ved The Gin Master i London i 2019.

Økologisk rom håndlavet i Danmark

Som du kan læse i Fødevarewatch slog vi i 2020 al vores produktion af rom om til økologisk rom. Det var for os en selvfølgelig – ganske enkelt fordi der ikke fandtes økologiske alternativer til de etablerede rommærker man kendte. Og det har vidst sig at være en god beslutning. Flere og flere cocktailbarer og restauranter vælger at slå om til 100 % økologi og der har vi være med i front.

Likør kan også være økologisk

Vi producerer en række økologiske likører, som alle kan nydes rent eller mixes til drinks. Likør er en overset kategori, da det udover at smage fantastisk og er en enkel måde til lave en drink. En drink indeholder nemlig alkohol, syre og sødme og det er netop det en økologisk likør kan. Du kan blandt andet nyde den økologiske hyldeblomstlikør Ellenor eller de tre veninder fra Queens der fåes i Solbærlikør, Jordbærlikør og Æble&Kvædelikør.

Økologiske likører kan bruges til et utal af drinks.

Skal dine drinks være økologiske?

Vi har også samlet en række lækre økologiske drinkspakker, hvor du modtager de vigtigste ingredienser som rom, gin og mixer. Tjek dem ud øverst her på siden, da der hele tiden kommer nye til.

Kan man få økologisk rom?

Ja og endda produceret i Danmark.

Kan man få økologisk gin?

Ja og vi laver den her i Danmark.

Er økologisk spiritus bedre?

Ja. Fordi vi ikke kan snyde med tilsætningsstoffer bruger vi kun de bedste råvarer der findes.

Vores spiritus har vundet priser over det meste af verden.

Vi vinder priser

Skotlander ApS
CVR: 30527305

Kontakt os her

Bliv forhandler

Besøg vores showroom:
Mandag til fredag 12.00 - 15.30

Hjulmagervej 19 - 9490 Pandrup - Danmark

Webshop:
Fri fragt ved køb over 500 kr
Gratis afhentning i Pandrup
Betal med MobilePay (mm.)
Handels- og abonnementsbetingelser
Fortrydelsesret

bd_kortlogodk_64px_60642de42d466
Indkøbskurv

Pris

Varekategorier

Scroll to Top