Smagekasser - gaver

Uanset om du er på jagt efter at udvide dine smagsløgs horisont eller efter den perfekte gave til ham eller hende, der har alt, har du her en unik mulighed: Skotlander Smagekasser! Få én på opleveren med de unikt sammensatte kasser med det bedste af vores bedste:

Showing all 11 results

Smagsprøver for voksne

En smagekasse fra Skotlander er ikke for børn. Både kasser med små flasker (kyllingeflasker) og de større kasser med hele flasker af vores hjerteblod er for dig, der vil mere end bare det middelmådige.

Nu skal vi som ægte nordjyder bevare jordforbindelsen, men lad os alligevel svæve lidt og forklare dig, at der ligger mange års forsøg, forædling, blod, sved og tårer bag vores rom, gin og likør. De er ikke beregnede til at kyle ned i halsen med det ene ben ude af døren.

Faktisk skal de helst betragtes som en ædel årgangsvin: Åbnes forsigtigt, hældes på det rette glas og så nydes tilpas andagtsfuldt. Det behøver vi kun sige én gang, for når du har smagt, gør du det helt af dig selv næste gang.

En gave – måske

Alt i flaske fra Skotlander er ultimativ selvforkælelse. Det ved du, hvis du har smagt. Alligevel er der jo af og til nogle mennesker omkring os, der fortjener noget særligt, og vi tør godt love dig, at drikker de spiritus, er der ikke meget, du kan gøre bedre end at give dem en kasse eller flere fra os. Hvis du altså overhovedet nænner at give kassen videre…

Det er kun fair med en lille advarsel her: De fleste orker ikke at drikke anden rom end vores, når de først har smagt. Rejsen fra Caribien til det nordjyske, forædlingen og lagringen hos os og vores samtaler med rommen undervejs (Ja – vi taler da med vores rom!) kan altså smages!

Ingen cocktail er bedre end..

Lige så lidt som du ville sætte fire billige dæk på en Ferrari, lige så lidt vil du vel lave en cocktail med mindre end det bedste?

Hvis du er det mindste i tvivl om den påstand: Prøv en af vores kombipakker – for eksempel ”Hyldeblomst – Negroni” pakken eller den frække ”Pink Gin & Tonic” pakke. Følg anvisningerne i pakken, sæt dig ned, luk øjnene og smag!

Se? Vi havde ret!