Smagekasser og gaver

Uanset om du er på jagt efter at udvide dine smagsløgs horisont eller efter den perfekte gave til ham eller hende, der har alt, har du her en unik mulighed: Skotlander Smagekasser! Få én på opleveren med de unikt sammensatte kasser med det bedste af vores bedste. Eller en velsmagende adventskalender!

Vi tilbyder 10 % forårsrabat hvis du køber tre flasker spiritus. Du kan frit blande lys rommørk romgin og likør.

Showing all 16 results

Smagsprøver for voksne

En smagekasse fra Skotlander er ikke for børn. Både kasser med små flasker (kyllingeflasker) og de større kasser med hele flasker af vores hjerteblod er for dig, der vil mere end bare det middelmådige.

Nu skal vi som ægte nordjyder bevare jordforbindelsen, men lad os alligevel svæve lidt og forklare dig, at der ligger mange års forsøg, forædling, blod, sved og tårer bag vores rom, gin og likør. De er ikke beregnede til at kyle ned i halsen med det ene ben ude af døren.

Faktisk skal de helst betragtes som en ædel årgangsvin: Åbnes forsigtigt, hældes på det rette glas og så nydes tilpas andagtsfuldt. Det behøver vi kun sige én gang, for når du har smagt, gør du det helt af dig selv næste gang.

En gave – måske

Alt i flaske fra Skotlander er ultimativ selvforkælelse. Det ved du, hvis du har smagt. Alligevel er der jo af og til nogle mennesker omkring os, der fortjener noget særligt, og vi tør godt love dig, at drikker de spiritus, er der ikke meget, du kan gøre bedre end at give dem en kasse eller flere fra os. Hvis du altså overhovedet nænner at give kassen videre…

Det er kun fair med en lille advarsel her: De fleste orker ikke at drikke anden rom end vores, når de først har smagt. Rejsen fra Caribien til det nordjyske, forædlingen og lagringen hos os og vores samtaler med rommen undervejs (Ja – vi taler da med vores rom!) kan altså smages!

Prisvindende spiritus

Hos Skotlander har vi siden 2013 produceret prisvindende spiritus. Så skal du bruge en god flaske rom, der får modtagerens mundvand til at løbe? Eller en forfriskende pink gin? Eller lidt af det hele? Vi har samlet et flot udvalgt af nogle af vores mest populære spiritusser.

God rom til gave

Du finder noget af det bedste rom hos Skotlander. Vi har vundet internationale priser for både vores lyse og mørke rom og vi har her samlet de bedste bud på gaver.

God rom til gave kan være svær at finde, fordi det måske kan være svært at kende modtagerens niveau. Men som udgangspunkt er vores serie af Great Dane Rum god for nybegyndere og folk med en smule romerfaring. Her får du en række af lidt sødere rom, prøv fx Great Dane Barrel Aged Rum som altid er et sikkert hit – også ved de lidt mere garvede romdrikkere. Og så har den en sjov dansk historie. Skal det være rigtig sødt så gå med Great Dane Spiced der udover vanilje er sødet med ekstra muskovadosukker.

Skal det være mere udfordrende så er vores Skotlander Rum 10 og Rum 11 gode bud på gaven til den mere nørdede romdrikker, der vil overraskes af danskproduceret rom, lavet i meget små oplag.

Skal det være vildere, så tag et kig på Skotlander Rum Club hvor modtageren af din gave får en ny rom hver tredje måned.

Gin gaver

Gin er populært som aldrig før – og dansk gin i særdeleshed. Vi producerer vores egen serie af dansk gin som er oplagt til gaver. Herbie Gin som er navnet fås fx i den friske pink farve og køber du pakken med tonic, skal din gavemodtager blot skaffe et par isterninger, så er der Pink Gin & Tonic i glasset.

Skal gaven være en mere klassisk gin og tonic? Så prøv vores klassiske Gin & Tonic-pakke hvor du får dansk gin der er destilleret med enebær, havtorn og citrus samt fire flasker dansk tonic. Og så er pakken 100 % økologisk. Smager fantastisk af sol og sommer.

Ingen cocktail er bedre end..

Lige så lidt som du ville sætte fire billige dæk på en Ferrari, lige så lidt vil du vel lave en cocktail med mindre end det bedste?

Hvis du er det mindste i tvivl om den påstand: Prøv en af vores kombipakker – for eksempel ”Hyldeblomst – Negroni” pakken eller den frække ”Pink Gin & Tonic” pakke. Følg anvisningerne i pakken, sæt dig ned, luk øjnene og smag!

Se? Vi havde ret!

Shopping Cart