Sommerdrinks

Det er sommer og tid til at nyde lækre sommerdrinks på terressen eller altanen. Eller på campingpladsen. Eller hvor du slapper allermest af. Vi har samlet de mest lækre sommerprodukter til dig.

Skotlander Webshop
4.9 Stjerner - Baseret på 1043 anmeldelser

Viser alle 15 resultater

Filter

Vil du se hvad vi anbefaler til forår eller julegaver?

Den bedste sæson på året!

Endelig er den her. Vi går og venter spændt i de grå og kolde måneder, på at vi igen kan trække i de korte bukser, tage solhatten på og hoppe i bølgen blå! Sommeren er igen over Danmark, og det skal fejres med en iskølig skål. Men, som så meget andet, bliver det ene problem erstattet af det næste – hvad hulen skal vi drikke? Sommerdrinks kan dække over så meget forskelligt, og alle folk har deres præferencer, når det kommer til sommerdrinks.

Nogen sværger til et glas kold rosévin, imens andre hellere er til en dugfrisk pilsner. Men her i vores cocktailunivers, definerer vi en sommerdrink med en fornuftig mængde isterninger, lidt frisk frugt og festlige farver!

Hvad er en god sommerdrink?

Vores filosofi er helt klart at en god sommerdrink skal være kold, frisk og let. Der er formentligt ikke mange der har lyst til at drikke varm kakao med flødeskum og skumfiduser, når man sidder i 25 grader bagende sol. Det er heller ikke sikkert at man ønsker at drikke en kraftig Whiskey Sour, med masser af sukker og citronsaft i, men der findes mange varianter, som er mere sommer venlige!

Highball Drinks

Mojito, Gin & Tonic, Paloma, Americano.

Der findes et stort udvalg af highball drinks, som alle smager fantastisk! Folk har især også i sommersæsonen mere lyst til disse typer drinks, da intense cocktails, med æggehvider eksempelvis, hurtigt kan blive ret mættende i den bagende sol.

Highball drinks er sprudlende, læskende og friske – dem kan man hygge sig med hele sommerdagen, så de er i sandhed en rigtig sommerdrink!

Sommer = Spritz

Man kan især i Danmark se en øget popularitet af Spritzer. En Spritz har også virkelig mange sommerlige kvaliteter ved sig, som gør at den er helt ideel, til de varme måneder. Spritz bliver som oftest serveret i et vinglas med masser af isterninger. Formentligt også med en god mængde danskvand i, så den ikke er for koncentreret i sit udtryk. Der er særligt én Spritz der er mest kendt blandt befolkningen, men der findes massevis af forskellige Spritzer, som man kan forsøge sig med, så den ikke nødvendigvis altid er rød, med mousserende vin.

Hos finder du både Jordbær Rabarber Spritz og den lækre velkomstdrink.

Spritz er også et godt valg, da de sjældent har mange forskellige ingredienser, og derfor er lige til at pakke ned i en picnickurv, med en termokande isterninger og friskskårede frugter.

Spritzen er derfor en af de helt essentielle sommerdrinks, da dens lette, friske og frugtige udtryk passer godt til det vi søger efter, i en sommerdrink.

Sæsonens smagsindtryk

Helt traditionelt har vi mennesker altid brugt råvarer der er i sæson, da man får mest smag på det tidspunkt. Derfor er det nærliggende at tage mange af de gode råvarer i brug, som Danmark har at byde på! I juni har vi et dansk sommerhit i sæson, nemlig de danske røde jordbær, som er sprængfyldt af god smag. God smag, som vi også kan bruge i vores sommerdrinks!

Lidt senere på sommeren får vi hindbær og andre bær, rabarber, blommer og vindruer, som altså også er fænomenale i en god sommerdrink, og som vi især også kan bruge til at pynte vores drinks, så de bliver lige så kulørte som den hawaii skjorte du engang købte, og som stadig hænger hjemme i skabet. På med farverne!

Servering af sommerdrinks

Sommeren kalder på socialt samvær med familie og venner, ude under de varme solstråler (husk solcreme!). Der er intet hyggeligere og nemmere, end et par vinglas, og en krukke hjemmelavet Sangria under armen, med ned til stranden eller havnebassinet. Så lad os fejre sommeren med vores yndlings sommerdrink i glasset!

Brug for mere inspiration til sommerdrinks?

Her på siden kan du dykke ned i en masse af vores opskrifter til de lækreste og sprødeste drinks, som du frit kan føre dig frem med, til din næste store sommer sammenkomst!

Om du er mest til kold Sangria, Gin & Tonics eller noget helt tredje, garanterer vi dig for at du finder noget der falder lige i din og dine gæsters smag!

Vores spiritus har vundet priser over det meste af verden.

Vi vinder priser

Skotlander ApS
CVR: 30527305

Kontakt os her
Forhandler login
Export

Besøg vores showroom:
Mandag til fredag 12.00 - 15.30

Hjulmagervej 19 - 9490 Pandrup - Danmark

Modtag Skotlanders nyhedsbrev:

Webshop:
Gratis fragt ved køb over 500 kr
Gratis afhentning i Pandrup
Betal med MobilePay (mm.)
Handels- og abonnementsbetingelser
Fortrydelsesret

bd_kortlogodk_64px_60642de42d466
Indkøbskurv
Scroll to Top