Black Friday Spiritus-kassen

Black Friday skal – udover at være en dag hvor du kan spare MASSER af penge – også være sjov. Derfor holder vi hollandsk auktion på denne lækre pakke med seks flasker af vores allerbedste spiritus. Du får tre flasker rom, to flasker likør og en flaske julegin.

Vi sænker prisen hver time – men hvor længe tør du vente?

Normalprisen på Black Friday Spiritus-kassen var fredag morgen DKK 2.120 og for hver time der går, sænker vi prisen med DKK 100,-. Du vil derfor kunne spare optil 75% når vi går ind i døgnets sidste time kl. 23. Men hvor længe tør du vente? Der er kun et begrænset antal pakker til salg, og når de er væk er auktionen slut!

Ligenu sparer du DKK 1.300,- (svarende til 61%) og den sidste kasse er solgt! 

Ikke på lager

820kr.

(27 anmeldelser)

Beskrivelse

Black Friday Spiritus-kassen indeholder

Normalpris for alle seks flasker spiritus dkk 2.120,-

1 x Great Dane Barrel Aged Rum

Vi har været en tur i Caribien for at lave den perfekte caribiske rom. Klassisk sødme fra Barbados og funk fra Jamaica. Great Dane Rum er et eksklusivt blend af rom fra udvalgte destillerier i Guatemala, Den Dominikanske Republic, Barbados, Jamaica og Panama. Først er rommen destilleret og lagret i det tropiske klima på ex bourbon fade, præcis som du kender det fra sydamerikansk rom.

Efter ankomsten til det kolde danske klima er rommen blevet lagret videre i fade der tidligere er brugt af Skotlander Rum. Du får altså det bedste af to verdener: En klassisk sød rom i caribisk stil med et strejf af dansk verdensklasse er en del af Black Friday Spiritus-kassen.

1 x Great Dane Rum 10-års

Her har vi været en tur på Barbados og fundet et par lækre egetræsfade med rom hos vores venner hos Foursquare Rum Distillery. De er først lagret otte år i troperne og efterfølgende to år i det kolde danske klima hos os i Nordjylland.

En årgangsrom med hele ti år på bagen og med to typer af fadlagring: Først ex-bourbon i tropisk klima som du kender det fra klassisk caribisk rom og så en tur i det kolde nord på ex-Skotlander-fade der tidligere har været brugt til den søde px-sherry.

1 x Great Dane Spiced

Hvad sker der hvis man lægger to kilo fed bourbonvanilje, en masse kanelstænger, stjerneanis og et par håndfulde nelliker i en tønde med rom? Og søder det med dejlig rund og karamelliseret muscovadosukker? Byd velkommen til Great Dane Spiced.

Basen er vores bestseller Great Dane Barrel Aged og her får du den krydret med nogle af verdens bedste krydderier. Bare fordi vi kan! En rigtig julerom, som er perfekt at nyde både rent eller i drinks.

Black Friday Spiritus

1 x Herbie Julegin

Vores helt eget ginmærke Herbie Gin har gjort sig bemærket med guldmedaljer verden over. Denne Julegin er en lækker tætpakket gin med fuld smæk på jule-krydderierne. Destilleret med enebær, danske æbler, kanel, appelsinskal, muskatnød, allehånde og kardemomme. Og med en alkoholstyrke på 47 % er der virkelig lagt op til dejlige drinks at varme sig på i de kolde vinterdage. En dejlig gin som er en del af Black Friday Spiritus-kassen.

1 x Queens Jordbærlikør

Vores egen økologiske jordbærlikør fra Queens er kåret til verdens bedste! Og selvfølgelig er den det, for de intense jordbær, giver en dejlig fed og intens smag og dejlig sødme. Kan nydes rent med en smule flødeskum på toppen. Eller lav en forfriskende Strawberry Daiquiri.

1 x Queens Æble & Kvædelikør

Håndplukkede æbler og aromatiske kvæder er basen i denne lækre guldvindende Æble & Kvæde-likør. Genialt alternativ til hvid portvin eller dessertvin – brug den til ostebordet eller knas. Den er fortryllende som sidevogn til konfekt med marcipan og nougat.

En lækker Black Friday Spiritus kasse

I det hele taget får du altså seks flasker håndlavet spiritus i Black Friday Spiritus-kassen.

Det med småt…

Vi afsender Black Friday pakkerne indenfor 5 hverdage. Der er fri fragt og der er også mulighed for afhentning hos os i Pandrup, Nordjylland.

Anmeldelser (27)

27 anmeldelser af Black Friday Spiritus-kassen

 1. Morten (verificeret ejer)

  Et bredt udvalg, som det er muligt at få til en yderst rimelig pris.

 2. Svend-Åge Hansen (verificeret ejer)

  en fremragende ide, og har været med to gange. Har haft stor glæde af de flasker jeg har været heldig at få fingere i.
  har lavet en del drinks, ud fra det lille hæfte og jeres opskrifter på hjemmesiden, selvfølgelig har jeg også selv prøvet mig frem med selvopfundne drinks.
  ingen tvivl om at det er noget der er kommet for at blive 🙂 håber jeg.
  i øvrigt altid spændende hvad i finder på af nye tiltag.

 3. David Thurøe Persson (verificeret ejer)

  En super spiritus-kasse som indeholder alt hvad man skal bruge til barskabet.

 4. Vibeke Lystlund (verificeret ejer)

  Lækker Rom som aldrig skuffer

 5. Liselotte Dahlberg (verificeret ejer)

  Super fin 6 forskellige flasker rom til en meget god pris, på trods af vanskligheder med webskoppen. kan godt finde på at gøre det igen.

 6. Thomas Heie Nielsen (verificeret ejer)

  Jeg har deltaget i Skotlander Black Friday Hollandsk auktion to gange. Det er en stor fornøjelse hver gang. En god blandning af underholdning og spænding på auktionsdelen. Kvaliteten er i øvrigt helt i top 👌🏻

 7. Morten I (verificeret ejer)

  Lækkert udvalg der måske holder til nytår

 8. Connie Krøyer (verificeret ejer)

  Super god ide med Hollandsk Auktion. Det bringer spænding og så “bestemmer” man selv hvor længe man har is i maven til, og synes prisen er god.
  Har deltaget et par gange og overrasket min mand med en flot Rom gave (4 flasker første gang og 6 flasker anden gang).
  Mand og venner sætter stor pris på alle Rom fra auktionen.
  Deltager sikkert igen, og krydser fingre for ny spændende og llækker omgang

 9. Mikael Krøyer (verificeret ejer)

  Nu har jeg deltaget de sidste 2 år. Det er en fornøjelse at deltage i denne form for black-friday løjer. Det holder en vågen, og så må man se om man har nok is i maven. “Hvor lang tid tør du vente”. 😀

 10. Morten Liedecke (verificeret ejer)

  Fantastisk ide med hollandsk auktion. Det giver lidt spænding.
  De 6 forskellige rum fra sidste år bliver typisk nydt sammen med en god fodbold kamp og det bliver begge dele ikke ringere af.
  Glæder mig til auktionen 2023

 11. Tanja

  Har deltaget første gang sidste år, hvor hjemmeside gik ned. Men fik Gin pakken til en god pris 👍 Ikk sidste gang jeg har prøvet det.

 12. Henrik (verificeret ejer)

  Var så heldig at få en pakke sidste år 😊 det var al ventetiden værd.
  Og Rom fra Skotlander vil man gerne have fat i 😋 så jeg kommer til at deltage igen i år og krydser fingre for at opnå en god pris.

 13. Peter Lyngberg (verificeret ejer)

  Det er den begivenhed jeg holder mest øje med på Black Friday, længere er den egentlig ikke…
  Her er der virkelig noget at spare, hvor meget afgør man selv, men i hvert fald langt mere end de typiske 15-20% man kan finde en masse andre steder.
  Jeg har deltaget de sidste par år og da lageret så småt er ved at være tømt skal jeg da prøve lykken igen i år, så må vi se om jeg er en af de heldige 🤞
  Og så er det bare rigtig gode produkter til en rigtig rigtig god pris, og det kan vi jo alle li’ 🤗

 14. Tommy Nielsen (verificeret ejer)

  Jeg var så heldig at købe en black friday pakke med rom i 2021. Virkeligt godt køb og konceptet med hollandsk aktion det er bare et hit. Det er kvalitets produkter som Anders og Titte levere 5 store stjerne her fra hvad enten man kan lide Rom eller anden spiritus. jeg er klar ved computeren igen i år for at se om jeg er heldig at få fingre i en pakke igen.

 15. PI (verificeret ejer)

  Super god rom, som kan nydes af alle!
  Det er tydeligt at se og smage, at de har hjerne og hjertet med i processen.
  En stor anbefaling herfra:)

 16. Jørgen Christensen (verificeret ejer)

  Jeg slog mig sammen med en god ven om at byde på det spændende tilbud. Jeg kendte flere af jeres gode Rom, og min ven ingen. Et spørgsmål om tillid 👍 . Samme dag skulle vi arrangere en god julefrokost for vores lille herreklub, og det var måske det største problem. Mellem sild, lune retter og renderi mellem bordet og køkkenet skulle vi også være enige om hvornår vi skulle slå til. Mobiltelefoner er normalt forbudt ved vores julefrokoster, men vi fik lov. Vi slog til kl. 19, og det gik igennem, jubi. Rommen kom, blev fordelt, og alle blev juleglade. Da min ven fyldte rundt i februar, lavede vi, der var tilbage, en skøn lille romsmagning da natten blev mørk. Det handler jo ikke om vindere eller tabere, men den nat var de fleste enige om at det var Great Dane spiced der løb med roserne (juleroserne).

 17. John Isaksen (verificeret ejer)

  Fantastiske flasker Rom. Har købt de sidste to år til en vild pris. Er dog i tvivl her i 2022 – likør … hmmm, næppe …

 18. Stefan Brandt (verificeret ejer)

  Jeg hapsede en Rom pakke med 6 gode Rom. De var alle rigtige gode og der var nogle der var lidt sødere i det, som gæster der ikke rigtig drikker rent, godt kunne nyde.
  Rommen kom indenfor kort og servicen var i top

 19. Per (verificeret ejer)

  Super fint med hollandsk auktion, man er bare på, for det er spændende at se hvor koldt blod man har i kroppen, til en super handel. Super lækre rom, lækre opskrifter, jo man er i sikre hænder som kunde hos Skotlander.

 20. Helle Mia Kühnau (verificeret ejer)

  En virkelig dejlig kasse af få hjem 🤩
  Flere af produkterne kender jeg i forvejen, og 2/3 af kassen skal gives videre juleaften.
  Motto: så lækre sager bør man dele, med dem man holder af 🥰

 21. Christian Jensen (verificeret ejer)

  Det var en meget fin kasse som jeg nu har smagt og smagte lige så godt som forventet.

 22. Christian Jensen (verificeret ejer)

  Det var en meget fin kasse som jeg nu har smagt, og smagte lige så godt som forventet.
  Køber helt sikkert nogle nye Rom når de er tomme 🙂

 23. Kell bidstrup (verificeret ejer)

  Super lækkert 👍😊

 24. Anita Sørensen (verificeret ejer)

  Hurtig svar på webshop ved spørgsmål.. Sikker fragt uden problemer.
  Lækker kasse som klart vil gøre glæde over julen.

 25. Ulrik Bøvling (verificeret ejer)

  Skotlander er efterhånden blevet vores yndlingsrom. Den deltager hvert år, når vi har romsmagning i vores lille øl-klub. Her får især de mørke rom en meget fin modtagelse. Især rommen med de mange sømil ROM III, V og 10 års rommen vækker stor glæde.

 26. David (verificeret ejer)

  En super spiritus-kasse som indeholder alt hvad man skal bruge til barskabet.

 27. Jan Lohse (verificeret ejer)

  Kan kun anbefales, lækre Rom og gin det er ikke sidste gang der skal handles hos Skotlander 🥃😋

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Din Kurv