Dark ‘N’ Stormy-pakken (70cl)

En lækker klassisk romdrink er Dark ‘N’ Stormy. Her vores danske bud, der indeholder Great Dane Rum, fire økologisk Oh Deer Ginger Beer og mini Angostura Bitters, der tilsammen laver en lækker sød, stærk og spicy drink. Pakken indeholder ingredienser til 8 drinks (og rom til det dobbelte).

Det eneste du selv skal skaffe er isterninger og en økologisk lime. Så er der serveret.

Pakken indeholder:

449kr.

(1 kundeanmeldelse)

Beskrivelse

DARK ‘N’ STORMY

Du skal bruge

Sådan gør du

Fyld et stort glas med masser af isterninger. Bland Angostura Bitter, mørk rom og limesaften og rør rundt i 10 sekunder. Top ganske langsomt op med ginger beer. Garner med en limebåd eller en skive ingefær.

Historien bag Dark ‘N’ Stormy

Man må erkende at Dark ‘N’ Stormy, de seneste år, virkelig har indtaget mange cocktail hjerter. Med sin velkendte krydrede smag af ingefær, angostura og mørk rom, er den blevet en af de mest kendte og vellidte drinks.

Der er mange variationer af Dark ‘N’ Stormyens oprindelse. Dog mener mange cocktailentusiaster, at drinken blev fundet hos den britiske flåde omkring 1860, hvor rom og gingerbeer ikke var unormale resurser ombord. Farven på denne kreation siges at matche nogle af de værste vejrforhold på havet og deraf kom navnet.

I USA har den store romproducent Gosling’s patent på navnet, således at drinken kun kommercielt må laves med deres rom, men herhjemme må vi bruge den rom vi synes passer bedst til formålet!

Ingefær i drinks

Ingefær eller ginger beer er ikke nogen ny ingrediens i klassen over mixers. Den er ofte set, på grund af sin versatile smag i drinks. Faktisk kan en ingefærsirup bruges i mange drinks, på samme måde som man ville bruge salt i sin mad, da det udover ingefærsmagen, kan løfte de andre smage i drinken. Ingefær er derfor et virkelig godt redskab at eksperimentere med i hjemmebaren! Her skal man blot smide et par skiver frisk ingefær i en sukkersirup og lade det trække i et par dage.

Den perfekte balance

En stor del af Dark ‘N’ Stormys succesen, er at den har lidt af det hele. Den har syre fra limesaften, sødme fra den mørke rom, friskheden og kicket fra ginger beer, og en dyb krydret aroma fra angosturabitteren. Derfor ligger den meget centralt i smagsspektret og omfavner en stor gruppe mennesker. En anden årsag til at den også er populær i hjemmene, er at den er utroligt nem at lave også i større batches, hvis man eksempelvis venter gæster. Er man ikke så meget til rom og den dybe krydrede smag, kan man lave vodkaversionen af Dark ‘N’ Stormy, nemlig en Moscow Mule, som også smager fantastisk!

Variationer af Dark ‘N’ Stormy

Som nævnt ovenfor er Moscow Mule et fantastisk alternativ til din Dark ‘N’ Stormy. Derudover kan det anbefales at bruge cider i stedet for spiritus. Solbærlikør og ginger beer har vi også haft stor succes med, som en lettere long drink.

En Ginger Sour, med rom, ingefærsirup og limejuice er også et lækkert og lidt mere intenst twist på den klassiske long drink.

Kan man bruge alle slags rom?

Svaret er et rungende JA! Men denne pakke indeholder vores favoritrom til drinken.

Hvilken gingerbeer er bedst?

Det er præcis det samme tilfælde med gingerbeer, som med rom. Alle gingerbeers varierer i styrke, sødme, syre osv. Det kræver at man prøver lidt forskellige, for at finde det perfekte match. Nogen kan ikke få nok af ingefærkicket, mens andre bedst kan lide det en smule dæmpet. Vi bruger Oh Deer Ginger Beer, da den har et godt traditionelt ingefærkick, men stadig en behagelig balance mellem syre og sødme, så man får sig en frisk og sprød drink!

Kan man finde alle ingredienserne et sted?

Ja med denne pakke får du både rom, ginger beer og bitters. Lige til at gå til.

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Dark ‘N’ Stormy-pakken (70cl)

  1. Bodil Pilgaard (verificeret ejer)

    En fantastisk oplevelse og en service ud over det sædvanlige.😄

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Vi vinder priser

Skotlander ApS
CVR: 30527305
Telefon 70605722

Kontakt os her.

Besøg vores showroom alle hverdage:
 Man-tirs-onsdag 12.00-15.30
Torsdag 12.00- 18.00
Fredag 12.00-15.30

Hjulmagervej 19 - 9490 Pandrup - Danmark

Webshop:
Fri fragt ved køb over 450 kr
Gratis afhentning i Pandrup
Betal med MobilePay (mm.)
Handels- og abonnementsbetingelser

bd_kortlogodk_64px_60642de42d466
Indkøbskurv