Gavekasse

Skal du give en rom-gave eller mangler flot indpakning til et gavekort? Og ønsker du at støtte et godt formål på samme tid? Så er denne flotte gavekasse i træ den perfekte indpakning!

Trækassen er nemlig håndlavet af unge med autisme på Autismecenter Nord-Bo i Aabybro – og hver krone vi får ind på kassen, ryger direkte videre til dem.

OBS – denne trækasse er skåret efter mål, så den passer til en 50 cl Skotlander Rum-flaske (og altså ikke til f.eks. Great Dane serien).

Denne kasse kan også indeholde et gavekort.

49kr.

Beskrivelse

Flot gavekasse med god samvittighed

Hos Skotlander hjælper vi gerne de i vores samfund, der har det svært. Du kan læse meget mere om vores ansvarlighedspolitik her.

For eksempel er denne flotte gavekasse håndlavet hos Autismecenter Nord-Bo, der har både træ- og læderværksted, hvor disse gavekasser produceres i genbrugstræ og forsynes med en udskåret læderstrop.

Pengene fra salg af denne kasse sendes ubeskåret videre til autismecentret.

Den fine gavekasse indeholder ikke rom – den må du købe særskilt. Men det kan vi heldigvis også hjælpe dig med – se f.eks. vores udvalg af den rene lyse rom eller den aromatiske og eksotiske lagrede mørke rom. Vores rom har vundet flere internationale priser (blandt andet en pris for verdens bedste lyse rom).

Giv et fysisk gavekort

Du kan med fordel købe denne gavekasse inkl. gavekort, så du har en flot fysisk gave at forære. Vi sender gavekassen med printet gavekort til dig, hvis du lægger en ordre der indeholder både denne gavekasse samt et gavekort.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gavekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv