4 x Great Dane Rum

Fire hunde i snor. En pakke med vores fire mørke Great Dane Rum.

Kom med på en rejse i rommens verden, med fire stilarter indenfor rom. Den søde, den stærke, den krydrede og den traditionelle.

1.846DKK 1.449DKK

Specifikationer

Antal rom:4 x 70 cl
Alkohol:40 % - 59,7 %
Destilleret:Guatemala, Den Dominikanske Republic, Barbados, Jamaica, Trinidad og Panama
Efterlagret:Ex Skotlander Rum fade i Danmark
Lagringstemperatur:8-35 °C
Duft:Lakrids, moden frugt, slik.
Smag:Vanilje, brændt sukker. Vanilje, brændt sukker, ananas og karamelliserede figner og masser af alkohol der runder rommen flot af.

Fire lækre rom

Indeholder to kendinge nemlig Great Dane Rum og Great Dane 10 års rom. Og to helt friske nyheder: Great Dane Spiced (krydret med kanel, nelliker, stjerneanis og masser af fed vanilje) og Great Dane Cask Strength Rum (på knap 60 % alkohol).

Indeholder 4 x 70 cl rom.

Pakken indeholder:

Great Dane Rum 10 års

70 cl / 44,8 % vol

Vores fyrtånsrom er ti år gammel. Destilleret på Barbados og lagret otte år i troperne. Derefter efterlagret to år i det kolde danske klima hos Skotlander i Nordjylland. En lækker rom med noter af rosin, brun farin og en smule højere alkohol end ellers for at rommen kommer helt til sin ret.

Nydes i et stort glas.

Great Dane Rum

70 cl / 40 % vol

En nyklassiker indenfor rom. Destilleret på Guatemala, Den Dominikanske Republic, Barbados, Jamaica og Panama og efterfølgende lagret hos Skotlander i Nordjylland. Romhatten skriver “En rom med stort bællepotentiale”.

Great Dane Cask Strength Rum

70 cl / 59,7 % vol

Rommen er med sine 59,7 % en STOR rom. Måske du allerede kender Great Dane Rum? Vores eget eksklusive blend af rom fra nogle af vores yndlingsdestillerier i Guatemala, Den Dominikanske Republic, Barbados, Jamaica og Panama.

Great Dane Rum bliver vandet ned til 40% – med Great Dane Cask Strength får du den direkte fra egetræstønden.

Great Dane Spiced

70 cl / 40 % vol

Hvad sker der hvis man lægger to kilo fed bourbonvanilje, en masse kanelstænger, stjerneanis og et par håndfulde nelliker i en tønde med Great Dane Rum? Og søder det med dejlig rund og karamelliseret muscovadosukker?

Byd velkommen til Great Dane Spiced. Ekstra sød. Ekstra lækker. Lækker rom krydret med julens krydderier. Nyd den rent eller mix en Spiced Rum & Cola.