Gin Smagning

Er du også vild med gin? I denne lækre gin smagning får du indblik i ginnens verden og smager dig igennem fire unikke, prisvindende danske gins. Du kan også vælge at købe 4 udvalgte tonics med.

Du modtager en kasse med 4 x 5 cl gin – du vælger selv om du vil have tonics med 

Herbie Gin har vundet guldmedaljer over hele verden (fx. London, New York og København) og er en af pionererne indenfor dansk gin. Du får altså en unik indføring i hvordan fire danske prisvindende ginner smager. Hver gin kan mixes unikt med Oh Deer Tonic, der laver økologiske og håndlavede tonics inspireret af den nordiske smag.

Ryd

249DKK349DKK

Gin Smagningen indeholder:

  • Herbie Gin Pink med hindbær og tranebær (5 cl – 37,5 % vol) + Oh Deer Rabarber Tonic (20 cl) – garneres med hindbær
  • Herbie Gin Export med kamille og grønne æbler (5 cl – 40 % vol) + Oh Deer Botanical Tonic (20 cl) – garneres med strimmel af æble
  • Herbie Gin Original med lakrids og rosmarin (5 cl – 40 % vol) + Oh Deer Classic Tonic (20 cl) – garneres med appelsinskal eller rosmarin
  • Herbie Gin Organic med havtorn og citrus (5 cl -37,5 % vol) + Oh Deer Dry Tonic (20 cl)  – garneres med frosne havtorn eller citronskal

Hvis du vælger Gin Smagning-varianten uden tonics er der selvfølgelig ikke tonics med 🙂

Gin smagning når du har lyst

Du modtager en kasse med fire ginner og evt. fire tonics. Du kan derfor afholde gin smagningen præcis hvor og hvornår du har lyst. Du skal blot sørge for masser af isterninger og garnish (se ovenfor).

Pink Gin er populær

Har du aldrig hørt om Herbie Gin så har du her en unik mulighed, for at smage dig igennem hvad dansk gin er, når det er bedst. Fire af de bedstsælgende varianter er samlet i denne smagekasse. Vi starter med den pink og søde gin, destilleret med enebær, friske æbler, hindbær og tranebær som har en utrolig dejlig duft af røde bær, sommerblomster, frisk æble og citrus og en naturlig balanceret smag med tydelige hindbær, citrongræs og et strejf af tranebær.

Originalen med strejf af lakrids

Næste gin i smagekassen er Herbies originale opskrift, som ryddede hele bordet af guldmedaljer i New York. Den er helt unik fordi den er destilleret med enebær, lakridsrod, rosmarin og appelsinskal. Utrolig aromatisk og nørdet på en dejlig frisk måde. Duft af varme krydderier og noter i smagen af blomster, sort peber og en smule citrus. Fuld af personlighed og en gin der har åbnet mange gin – skeptikeres øjne (og mund) : “Kan en gin virkelig smage sådan?”

Havtorn er Nordens citrus

En klassisk gin destilleret med enebær og citrus. I Organic-varianten er citrus erstattet af økologiske danske havtorn. Det giver et super dejligt og frisk pust til smagen, der egentlig er ret klassisk i stilen -den stil man kender som London Dry Gin. Men den smager bare af mere. En virkelig dejlig gin med masser af citrusnoter.

Kamilleblomst er ikke kun the

Sidste gin i smagekassen er Herbies Export-version, som virkelig banker ud på den danske smag. Der er skruet ned for lakrids og rosmarin men op for friske æbler, enebær og kamilleblomst i smagen. Mild og rund i smagen – fantastisk også i drinks med gin.

Smager dansk gin godt?

Ja denne gin smagning inderholder fire danske gin, der alle har vundet guldmedaljer verden over.

Kan gin smagningen bare tages når jeg har lyst?

Ja, du modtager en kasse med gin (og evt tonic) og så kan du selv planlægge hvor og hvornår.

Er der tonic med i gin smagningen?

Det kan du selv vælge. Denne gin smagning kan du bestille enten med eller uden tonic.

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart