Kir-pakken

Kir er en ægte klassiker med rødder helt tilbage til 1800-tallet. Dens enkelthed gør den velegnet som velkomstdrink, og den milde frugtige smag er hos mange et hit. Griller man en sommeraften kan denne også nydes som en frisk aperitif eller inden julemiddagen kommer på bordet.

Denne lækre pakke består af vores egen Queens Solbær og en flaske økologisk hvidvin.

299kr.

Beskrivelse

Sådan mixer du den perfekte kir

2 cl Queens Solbær
10 cl hvidvin

Queens Solbær hældes i et champagneglas. Toppes med iskold hvidvin.

Kir Royale

Opgrader med mousserende vin i stedet for hvidvin, så har du en Kir Royal.

En enestående velkomstdrink eller aperitif

Kir er en ægte klassiker med rødder helt tilbage til 1800-tallet. Dens enkelthed gør den velegnet som velkomstdrink, og den milde frugtige smag er et hit hos de fleste. Griller man en sommeraften kan den også nydes som en frisk aperitif eller inden julemiddagen kommer på bordet.

Skal din Kir være sød, tør eller frugtig?

På trods af, at en denne drink kun indeholder to ingredienser er der mange forskellige måder du kan få den til at smage på. Valget af vinen er fundamentalt for din drinks smag. Til en Kir eller Kir Royal anbefaler vi at du bruger en tør hvidvin eller mousserende vin. En tør hvidvin komplementerer Solbærlikørens fyldige sødme helt perfekt og skaber en unik balance i smagen.

Det danske twist – Queens Solbær

Oprindeligt anvendes Créme de cassis i denne drink. Men i stedet anvendes Queens Solbær – en dansk økologisk spiritus, med smag af solmodne solbær. På denne måde kan du give en fransk klassiker et twist af dansk sommer. Queens Solbær kan også bruges til at pifte din Gin & Tonic op eller nydes rent med en isterning.

Anmeldelser (1)

1 review for Kir-pakken

  1. Anette Christiansen

    Lækker rom og Kir! Kan klart anbefales 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv