Klarborgs Julelikør

Kender du verdens mest populære nissemor? Det gør vi. Faktisk deler vi lager med hende i Nordjylland og derfor har vi produceret denne økologiske julelikør. Vi har fået lov at beholde et par flasker, som er tilgængelige her.

Klarborgs økologiske kirsebærlikør er lavet med solmodne surkirsebær, der er kendt for at vokse vildt i den danske natur. Klarborgs kirsebærlikør giver smag til julebordet og den passer perfekt til en sød dessert.

299DKK

Specifikationer

Alkohol:20 %
Størrelse:70 cl
Ingredienser:Kirsebær, rørsukker og alkohol
Duft:Kirsebær, mandler og brændt sukker
Smag:Meget lækker balance mellem sødme og syre
Produceret i:Danmark

Perfekt til risalamande

Klarborgs Økologiske Julelikør er perfekt til risalamanden juleaften. Men kan sagtens nydes resten af året.

Kender du Etly Klarborg?

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

Du kan nyde KLARBORGS JULELIKØR rent eller mix med:

GIN & TONIC
2 cl KLARBORGS JULELIKØR med 2 cl gin, 10 cl tonic og masser af isterninger.