2 x Romglas

Forkæl din rom! For din (og lidt for vores egen skyld), men mest af alt for rommens skyld, er vi glade for at kunne introducere NEAT. Det ultimative og prisvindende romglas til din og vores rom som vi er blevet eneforhandler af i Danmark.

Bygget på videnskab og patenteret, giver glasset dig mulighed for at smage og dufte din rom, som den er tænkt. Et romglas der lader de gyldne dråber tale for sig selv.

Indeholder 2 stk NEAT romglas med logo (vælg i drop-down). 

Ryd

149DKK

  • Antal glas: 2 stk
  • Størrelse: 15 cl
  • Type: NEAT
  • Højde: 7 cm
  • Bredde: 8 cm

Det perfekte romglas

Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse, at rom for os står som en klar nummer et, men mellem venner, tør vi godt indrømme, at vi til tider også nyder andre former for spiritus. Uanset om du mangler et godt whiskyglas eller cognacglas  så fortæller NEAT glasset dig alt, hvad du behøver at vide om din yndlings spiritus.

Bygget på videnskab

I 2002 blev en fejl under en glasblæsning inspiration til jagten på det perfekte glas. 10 år senere stod produktingeniøren og glasbelægningseksperten endelig med et glas i hånden, som både videnskaben og erfarne eksperter inden for spiritusbranchen var enige om, ville byde på en nyskabelse, der ville løfte smagningen af rom eller whisky til et helt ny niveau.

Vi mennesker kan opsnuse over 10.000 aromaer, men har kun fem smagssanser. Destillatørerne bruger derfor aromaer til at nuancere deres spiritus.Næsen giver dig altså al den information du har brug for, hvis den ellers får lov. Designet på NEAT tager netop de hensyn, hvilket giver dig mulighed for at opleve nye sider af din yndlings spiritus.

Nyd din rom som vi har tænkt den.

Shopping Cart