Pink Gin&Tonic-pakken

Den helt store dille i øjeblikket er lyserød gin. Her får du vores bud (og en af vores bestsellers) Herbie Pink Gin, der er destilleret med enebær, hindbær og tranebær. Og så mixer vi den med noget så dansk, lækkert og økologisk som Oh Deer Rabarber Tonic. Pink og lækker.

Ginnen har en dejlig duft af røde bær, sommerblomster, frisk æble og citrus. Lang eftersmag af hindbær.

Det eneste du selv skal anskaffe er masser af isterninger. Og evt. et par frosne hindbær.

Pakken indeholder:

349kr.

Den perfekte Pink Gin & Tonic

4 cl Herbie Pink Gin
10 cl Oh Deer Øko Rabarber Tonic
Friske eller frosne hindbær

Fyld et glas helt med isterninger. Hæld Herbie Pink Gin  i glasset og rør rundt så ginnen køles. Hæld langsomt tonic over isterningerne. Garner med frosne eller friske hindbær.

Lyserød gin med hindbær og tranebær

Hvem er ikke vild med en lyserød Gin & Tonic? Pink gin er i kraftig vækst og nydes verden over faktisk af både kvinder og mænd. Den lyserøde farve kommer i vores version fra hindbær og tranebær og giver udover den flotte farve, en utrolig ren duft af røde sommerbær, blomster, friske æble og citrus.

Vi har virkelig gjort os umage for at lave den mest friske sommergin. Og her er den så. Hånddestilleret med masser af enebær, friske æbler og ikke mindst solmodne hindbær og tranebær. De to sidstnævnte er med til både at skabe en dejlig duft og en fantastisk farve.

Mix med rabarber tonic

I denne pakke har vi sammensat Herbie med en af vores absolutte tonic-favoritter, nemlig danske og ovenikøbet økologiske Oh Deer Tonic som vi selv laver sammen med et par gode venner. Den har en perfekt balance mellem det søde, det syrlige og det bitre. Og så har den fået ekstra sommersmag af økologiske rabarber. Det er simpelthen et perfekt mix.

Kan nydes hele året

Selv om den lyserøde farve og duften af røde bær minder de fleste af os om sommer, så kan en lyserød Gin & Tonic sagtens nydes året rundt. Om vinteren kan du fx udskifte garnish fra friske hindbær til et par stjerneanis. Eller skallen af en økologisk appelsin.

En lyserød Gin & Tonic der simpelthen skal smages!

Du kunne også være interesseret i...

Din Kurv