Shaker-pakken

Skal du opgradere din hjemmebar og er kun det bedste godt nok? Så kan du her købe to forskellige pakker, der enten starter eller opgraderer din hjemmebar.

Ryd

299DKK1.499DKK

Begynder-pakken indeholder:

Italiensk Shaker: Denne lækre og helt klassiske shaker er lavet af stål i Italien. Den er tre-delt, hvilket betyder at den indeholder strainer (si), så du ikke behøver den ved siden af.

Barske: Når du skal røre en cocktail eller bygge den i flere lag, har du brug for en barske. Denne flotte ovale ske klarer opgaven. 27 cm lang.

Jigger: Denne flotte Ronin Art Deco Jigger kan enten indholde 2 eller 4 cl.

Muddler: Når du skal knuse lime i din mojito eller et stykke sukker i en Ru Old Fashioned har du brug for en muddler. Og vi har fundet en super slidstærk muddler, der gør præcis hvad den skal.

Luksus-pakken indeholder:

Brass shaker: Denne to-delte shaker er en rigtig professionel shaker.

Forgyldt barske: Denne barske fra producenten 47 Ronin er ikke kun super flot men også et nyttigt værktøj. Dråbeformen på toppen giver skeen lidt ekstra vægt og gør den mere afbalanceret og lettere at håndtere. Den traditionelle spiralaksel er nyttig til cocktails med flere lag.

Jigger: Den guldbelagte jigger til henholdsvis 3 eller 6 cl kommer også fra producenten 47 Ronin og er af højeste kvalitet.

Strainer: Flot strainer i bedste kvalitet.

Muddler: En muddler der holder.

Din Kurv