Skotlander Rum Club

God smag, eksklusive oplevelser og fællesskab samlet i en kasse og leveret direkte til dig hver 3. måned. Det behøver ikke at være svært…at være med i DK´s mest velsmagende fællesskab.

Skotlander Rum lever af og for at servere unikke rom oplevelser. Stor i smagen men i et begrænset antal per batch. Skotlander Rum Club er for dig…der vil udfordres og sikre dig, at du altid får en af vores eftertragtede aftapninger.

Første rom udsendes i uge 14 – sidste frist for tilmelding er 31. marts kl 12.00

ENJOY WITH NOBLE FRIENDS

499DKK every 3 months

Specifikationer

Alkohol: 37,5% - 63%
Indhold: 50 cl
Type: Melasse, sirup eller friskpresset juice
Frekvens: 4 gange årligt (april, juli, oktober og december)
Binding: Ingen
Pris: DKK 499,- per kvartal
Næste rom: April 2020

Du får:

1 x Skotlander Rum – hver 3. måned – leveret fragtfrit.
Indhold: Eksisterende rom, specielle aftapninger kun til Skotlander Rum Club eller udsolgte varianter. Destilleret på melasse, sirup eller friskpresset juice. Alkoholstyrken varierer fra 37,5 % til fadstyrke (63 %). Kan være single cask, unikke blends eller lys rom.

Årlig invitation til Skotlander Rums lokaler i Nordjylland, hvor der smages rom direkte fra tønderne, club møde med andre romnørder og mulighed for adgang til køb af unikke og ellers udsolgte rom

10 % rabat på Skotlander Rums webshop. Og rabataftaler hos vores venner i branchen

Gratis billet til Nordic Rum Festival, fredag den 14. august 2020, Øksnehallen, København (normalpris DKK 320,-)

Årlig unik rom-cocktailaften hos udvalgte cocktailbarer i København, Aarhus og Aalborg

 

Det kan du forvente dig

Forvent masser af smag. Masser af overraskelser. Masser af egetræ.

Skotlander Rum Club er et fællesskab, der både vil føre til personlige romoplevelser, give dig mulighed for at overraske vennerne med unikke romoplevelser og invitere dig til smagninger med andre romnørder.

Hos Skotlander Rum er det håndlavede en drivkraft. Det har ført til vilde romeventyr, med rom lagret på Skonnerten Mira, i en gammel bunker, i Orange Scenes teltdug, i den gamle slagtehal og forskellige eksperimenter med egetræstønder. Som en del af Skotlander Rum Club kommer du i førersædet til de næste romeventyr.

Det med småt

Du betaler for 1 kvartal ad gangen. Dvs. at når du tilmelder dig, betaler du 499 kr for at få adgang til vores medlemsfordele samt den næste flaske rom (afsendes 4 gange om året: april, juli, oktober og december).

Beløbet trækkes først fra din konto, når rommen er afsendt fra vores lager. F.eks: Ved tilmelding d. 15. marts trækkes pengene først når rommen afsendes i april. Næste betaling vil være juli, når næste rom er afsendt. Verificering vil blive foretaget 10 dage før. Hvis dit kreditkort er udløbet i mellemtiden får du en mail, så du kan nå at opdatere dine betalingsoplysninger.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

Det behøver ikke være svært at forkæle sig selv.

Anmeldelser

Skotlander Rum 9 (European oak): 92 point. “Lækker “slikbutik” i næsen og også godt med eg. Smagen er meget krydret og dyb, meget mørk. Den er dog også syrlig og dette giver en flot balance.”

- Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

Skotlander Rum 8 (American oak): 91 point. “Lækker gummi-agtig duft på den gode måde. Smagen er krydret og dyb med en rigtig fin balance. Det er en rigtig dejlig rom.”

- Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

“Skotlander V Skibsrom er den bedste rom fra Skotlander indtil videre, det er der ingen tvivl om. Der er tydelig egetræ, specielt på smagen. Fadet har efter ganske kort tid sat sit præg. Det hele smager meget velintegreret. Der er ikke tilsat vand eller sukker efter fadlaging, og gud hvor det klæder denne rom!

- Mads Heitmann, Romhatten.

“En kobber-agtig farve glinser i solen, mens duften er intens af nødder og rosiner. Og smagen er rig, fuld af tørret frugt og uden alt for megen sødme”. 

- Mikkel Bækgaard, Havnefronten.

“I næsen stiger en overraskende urtet karakter a la estragon, stjerneanis og rosenpeber op fra glasset, og i munden er den fløjlsblød og ren med et strejf af restsødme og sød lakrids i eftersmagen, og på trods af sin styrke på 40 procent alkohol kan den drikkes rent med nydelse til følge, eksempelvis med et stykke sød lakrids on the side. Kvalitetsmæssigt er vi niveauer over hvid bacardi, men det er prisen også.”

- Rasmus Palsgård, Feinschmeckeren.dk.

”Hold nu kæft hvor smager den altså godt! Kirsebær, lakrids, god alkolholsmag. Flot gået af Skotlander Spirits. Kan varmt anbefales herfra!”

- Timm Vladimir, .

“En fantastisk fyldig og lækker mørk rom med dejlig fad smag, og karamelsødme fra den mørke melasse”. 

- Lars Justesen, Sjønnes Barskab.

“Wow! Skotlanders 3. rom med havtorn er overraskende god!”

- Peter Holland, TheFloatingRumShack.

“Krydret, med en mild lakridssmag, der ligger længe på tungen. Meget overraskende og velsmagende sammensætning. Lækker stilet flaske med håndskrevet flaskenummer.”

- Rumworld, .

“92 point. Intense blomstertoner i duften. En ren og yderst elegant rom som med fordel kan drikkes rent og bare nydes. I smagen kirsebær, roser, blomster og en anelse lakrids. Flot balanceret med en lang frugtig eftersmag. Hatten af for dansk rom”.

- Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

“Skotlander White er i duften let og frisk med sød lakrids. Meget floralt duftende og med et bærpræg. Flot komponeret alkohol med god balance. Smagsnoter af bær, lakrids, melasse, peber og blomster. Hvis du endnu ikke har smagt en rom fra Skotlander Rum, så vil jeg anbefale, at du får det gjort nu.”.

- Mads "Romhatten" Heitmann, ROMHATTEN.

“Jeg havde høje forventninger til den lille rom fra Danmark. Og jeg blev glad. Skøn parfumeret næse, med både kokos, vanille, florale noter og et lille røgstrejf”.

- Anders Halskov-Jensen, JYLLANDS-POSTEN.

“Hver tår er forstærker oplevelsen. En meget kompleks og fyldig ung rom. Utrolig raffineret selv om den er ung. Tydelig alkohol (lidt som Foursquare 2013) men meget lækkert”.

- Thefatrumpirate, .