Mini White Rum

Skotlander White Rum har en fin og fløjlsblød smag af kirsebær, lakrids og blomster. Fermenteret og destilleret i Danmark.

Lav lækre cocktails med denne rom eller nyd den rent i et glas som avec.

Skotlander White Rum vandt prisen som Best In Class i Miami 2015, det vil altså sige at den blev den kåret til den bedste rom i verden i sin kategori.

ENJOY WITH NOBLE FRIENDS

50DKK

Specifikationer

Alkohol: 40 %
Indhold: 5 cl
Fermenteret: 30 dage
Lagret: 0 år
Farve: Klar
Duft: Kirsebær, lakrids, citrus
Smag: Frugtig, aromatisk, tør
Sukker: 0 gram/liter

Awards

Miami Rum Fest 2014 Gold
Miami Rum Fest 2015 Best in class
Miami Rum Fest 2015 Gold
Miami Rum Fest 2016 Gold
Spirit selection 2015 silver
TheFiftyBest Rum 2016 Double gold
The Rum Masters 2016 SILVER
IWSC 2016 silver
Destille Berlin 2016 Silver

  • Miami Rum Fest 2014 Gold
  • Miami Rum Fest 2015 Best in class
  • Miami Rum Fest 2015 Gold
  • Miami Rum Fest 2016 Gold
  • Spirit selection 2015 silver
  • TheFiftyBest Rum 2016 Double gold
  • The Rum Masters 2016 SILVER
  • IWSC 2016 silver
  • Destille Berlin 2016 Silver

Anmeldelser

“Skotlander V Skibsrom er den bedste rom fra Skotlander indtil videre, det er der ingen tvivl om. Der er tydelig egetræ, specielt på smagen. Fadet har efter ganske kort tid sat sit præg. Det hele smager meget velintegreret. Der er ikke tilsat vand eller sukker efter fadlaging, og gud hvor det klæder denne rom!

- Mads Heitmann, Romhatten.

“En kobber-agtig farve glinser i solen, mens duften er intens af nødder og rosiner. Og smagen er rig, fuld af tørret frugt og uden alt for megen sødme”. 

- Mikkel Bækgaard, Havnefronten.

“I næsen stiger en overraskende urtet karakter a la estragon, stjerneanis og rosenpeber op fra glasset, og i munden er den fløjlsblød og ren med et strejf af restsødme og sød lakrids i eftersmagen, og på trods af sin styrke på 40 procent alkohol kan den drikkes rent med nydelse til følge, eksempelvis med et stykke sød lakrids on the side. Kvalitetsmæssigt er vi niveauer over hvid bacardi, men det er prisen også.”

- Rasmus Palsgård, Feinschmeckeren.dk.

”Hold nu kæft hvor smager den altså godt! Kirsebær, lakrids, god alkolholsmag. Flot gået af Skotlander Spirits. Kan varmt anbefales herfra!”

- Timm Vladimir, .

“En fantastisk fyldig og lækker mørk rom med dejlig fad smag, og karamelsødme fra den mørke melasse”. 

- Lars Justesen, Sjønnes Barskab.

“Wow! Skotlanders 3. rom med havtorn er overraskende god!”

- Peter Holland, TheFloatingRumShack.

“Krydret, med en mild lakridssmag, der ligger længe på tungen. Meget overraskende og velsmagende sammensætning. Lækker stilet flaske med håndskrevet flaskenummer.”

- Rumworld, .

“92 point. Intense blomstertoner i duften. En ren og yderst elegant rom som med fordel kan drikkes rent og bare nydes. I smagen kirsebær, roser, blomster og en anelse lakrids. Flot balanceret med en lang frugtig eftersmag. Hatten af for dansk rom”.

- Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

“Skotlander White er i duften let og frisk med sød lakrids. Meget floralt duftende og med et bærpræg. Flot komponeret alkohol med god balance. Smagsnoter af bær, lakrids, melasse, peber og blomster. Hvis du endnu ikke har smagt en rom fra Skotlander Rum, så vil jeg anbefale, at du får det gjort nu.”.

- Mads "Romhatten" Heitmann, ROMHATTEN.

“Jeg havde høje forventninger til den lille rom fra Danmark. Og jeg blev glad. Skøn parfumeret næse, med både kokos, vanille, florale noter og et lille røgstrejf”.

- Anders Halskov-Jensen, JYLLANDS-POSTEN.

“Hver tår er forstærker oplevelsen. En meget kompleks og fyldig ung rom. Utrolig raffineret selv om den er ung. Tydelig alkohol (lidt som Foursquare 2013) men meget lækkert”.

- Thefatrumpirate, .

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at give os ris og ros for vores produkter.

Kontakt os