Skotlander Rum Club

Få eksklusiv rom samlet i en kasse og leveret direkte til dig hver 3. måned til vennepris.

Hos Skotlander Rum lever vi af og for at servere unikke rom-oplevelser. Stor smag men i et stærkt begrænset antal flasker per batch. Skotlander Rum Club er for dig der vil udfordres og sikre dig, at du ikke går glip af vores eftertragtede aftapninger.

Du modtager denne rom ved tilmelding: December-rommen er en eksklusiv aftapning der kun bliver tilgængelig for klubben. Den dufter let af vanilje, tropiske frugter og brændt sukker. Smagen er dejlig tung af alkoholen – som vi har lagt på 51,3 % – med noter af brun farin, flormelis og i perfekt balance med alkoholen.

Gratis velkomstgave til alle

Som nyt medlem kan du frit vælge en velkomstgave til en værdi af op til DKK 250,-

ENJOY WITH NOBLE FRIENDS

499DKK hver 3 måneder

Specifikationer

Alkohol: 37,5% - 63%
Indhold: 50 cl
Type: Melasse, sirup eller friskpresset juice
Frekvens: 4 gange årligt (marts, juni, september og december)
Binding: Ingen
Pris: DKK 499,- per kvartal

Du får:

  • 1 x Skotlander Rum – hver 3. måned – leveret fragtfrit.
  • Årlig invitation til Skotlander Rums lokaler i Nordjylland, hvor der smages rom direkte fra tønderne, club møde med andre romnørder og mulighed for adgang til køb af unikke og ellers udsolgte rom.
  • 10 % rabat på Skotlander Rums webshop. Og rabataftaler hos vores venner i branchen.
  • Gratis billet til Nordic Rum Fest 2021, (normalpris DKK 320,-)
  • Adgang til Skotlander Rum Clubs facebook-gruppe.
  • Årlig unik rom-cocktailaften hos udvalgte cocktailbarer
  • 10 % rabat på cocktails hos Spiritium.
  • Mulighed for at tilkøbe tidligere Rum Club-rom samt rom som ellers ikke kommer til salg på webshoppen.
  • Velkomstgave (vælges ved betaling)

Kan Rum Club gives i gave?

Det kan du sagtens. Du opretter abonnementet og kan til enhver tid overdrage det.

– Opret abonnementet i modtagerens navn med din e-mail
– Du betaler så længe du gider
– Når gaven udløber, opdaterer I betalingsoplysningerne.

Helt enkelt.

Det med småt

– Pengene trækkes fire gange årligt når rommen er afsendt
– Rom udsendes i starten af marts, juni, september og december
– Når du tilmelder dig, modtager du kort efter rommen for det aktulle kvartal (er den udsolgt modtager du først næste kvartals rom og betaler selvfølgelig kun for den)
– Hvis du tilmelder dig 15 dage inden ny rom udsendes, modtager du KUN den nye rom (lad os sige du tilmelder dig den 20. maj så modtager du kun den nye rom der udsendes start juni. Tilmelder du dig derimod den 5. maj modtager du begge rom)
– Du kan til enhver tid opsige dit abonnement eller springe en enkelt rom over
– Velkomstgave kun til nye medlemmer (dvs. at du modtager ikke en velkomstgave hvis du tidligere har været medlem, har opsagt dit abonnement og tilmelder dig igen). Du vælger en velkomstgave ved betaling.
– Læs alle detaljer i vores handelsbetingelser

Anmeldelser

Skotlander Rum 9 (European oak): 92 point. “Lækker “slikbutik” i næsen og også godt med eg. Smagen er meget krydret og dyb, meget mørk. Den er dog også syrlig og dette giver en flot balance.”

- Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

Skotlander Rum 8 (American oak): 91 point. “Lækker gummi-agtig duft på den gode måde. Smagen er krydret og dyb med en rigtig fin balance. Det er en rigtig dejlig rom.”

- Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

“Skotlander V Skibsrom er den bedste rom fra Skotlander indtil videre, det er der ingen tvivl om. Der er tydelig egetræ, specielt på smagen. Fadet har efter ganske kort tid sat sit præg. Det hele smager meget velintegreret. Der er ikke tilsat vand eller sukker efter fadlaging, og gud hvor det klæder denne rom!

- Mads Heitmann, Romhatten.

“En kobber-agtig farve glinser i solen, mens duften er intens af nødder og rosiner. Og smagen er rig, fuld af tørret frugt og uden alt for megen sødme”. 

- Mikkel Bækgaard, Havnefronten.

“I næsen stiger en overraskende urtet karakter a la estragon, stjerneanis og rosenpeber op fra glasset, og i munden er den fløjlsblød og ren med et strejf af restsødme og sød lakrids i eftersmagen, og på trods af sin styrke på 40 procent alkohol kan den drikkes rent med nydelse til følge, eksempelvis med et stykke sød lakrids on the side. Kvalitetsmæssigt er vi niveauer over hvid bacardi, men det er prisen også.”

- Rasmus Palsgård, Feinschmeckeren.dk.

”Hold nu kæft hvor smager den altså godt! Kirsebær, lakrids, god alkolholsmag. Flot gået af Skotlander Spirits. Kan varmt anbefales herfra!”

- Timm Vladimir, .

“En fantastisk fyldig og lækker mørk rom med dejlig fad smag, og karamelsødme fra den mørke melasse”. 

- Lars Justesen, Sjønnes Barskab.

“Wow! Skotlanders 3. rom med havtorn er overraskende god!”

- Peter Holland, TheFloatingRumShack.

“Krydret, med en mild lakridssmag, der ligger længe på tungen. Meget overraskende og velsmagende sammensætning. Lækker stilet flaske med håndskrevet flaskenummer.”

- Rumworld, .

“92 point. Intense blomstertoner i duften. En ren og yderst elegant rom som med fordel kan drikkes rent og bare nydes. I smagen kirsebær, roser, blomster og en anelse lakrids. Flot balanceret med en lang frugtig eftersmag. Hatten af for dansk rom”.

- Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

“Skotlander White er i duften let og frisk med sød lakrids. Meget floralt duftende og med et bærpræg. Flot komponeret alkohol med god balance. Smagsnoter af bær, lakrids, melasse, peber og blomster. Hvis du endnu ikke har smagt en rom fra Skotlander Rum, så vil jeg anbefale, at du får det gjort nu.”.

- Mads "Romhatten" Heitmann, ROMHATTEN.

“Jeg havde høje forventninger til den lille rom fra Danmark. Og jeg blev glad. Skøn parfumeret næse, med både kokos, vanille, florale noter og et lille røgstrejf”.

- Anders Halskov-Jensen, JYLLANDS-POSTEN.

“Hver tår er forstærker oplevelsen. En meget kompleks og fyldig ung rom. Utrolig raffineret selv om den er ung. Tydelig alkohol (lidt som Foursquare 2013) men meget lækkert”.

- Thefatrumpirate, .