Julegaver

Julegaver med dansk rom og gin. Du er kommet til det rette sted. Skotlander er 100 % danskejet og vi laver alle vores rom, gin og likør helt selv i Nordjylland. Læs mere om Skotlander her eller ring til os på 70605722 hvis du har spørgsmål.

4.8 stjerner - baseret på 1043 brugeranmeldelser

Julegaver til kvinden og manden der har alt

Skal du give en julegave til kvinden eller manden der har alt? Så er en flaske god dansk rom eller gin en fantastisk ide. Kan nydes alene eller sammen med gode venner. Alle vores produkter er perfekte som julegave og du finder de mest oplagte på siden her.

Hos Skotlander laver vi en lang række hyggelige spiritusser, der kræver ro og fordybelse. Enten alene foran pejsen eller i gode venners lag.

Dansk rom under juletræet

"Dansk rom??" Tænker du måske! Ja den er god nok. Skotlander har siden 2013 produceret prisvindende rom til salg i hele verden med udgangspunkt i Nordjylland. Vi har lavet en lang række mørke og søde rom, der er perfekte som julegaver.

Sød dansk julerom

Har du prøvet vores lækre julerom? En dejlig sød, fyldig og rund rom med masser af kanel, stjerneanis, nelliker og fed bourbonvanilje. En rigtig klassiker både som samleobjekt og bare til at nyde en kold vinteraften.

Dansk gin i julegave

Vi producerer også den prisvindende serie af danske ginner under navnet Herbie Gin. Dem sælger vi her via vores webshop og de plejer, at være et rigtig godt bud på en julegave.

Rom og gin under juletræet

Hvem ville ikke blive glad for en flaske god rom eller gin under juletræet? Ikke ret mange. Derfor har vi samlet en lang række af vores bedstsælgende produkter her på siden, så du kan købe alle dine julegaver ét sted :-).

Vi gør tydeligt på hvert produkt opmærksomme på om det er en sød eller mere tør rom. Er julegaven til en nybegynder eller let-øvet rom-drikker, så gå efter de "søde" produkter. Skal der mere diesel på bålet så gå efter de tørre.

Smagsprøver for voksne

En smagekasse fra Skotlander er ikke for børn. Både kasser med små flasker (kyllingeflasker) og de større kasser med hele flasker af vores hjerteblod er for dig, der vil mere end bare det middelmådige.

Nu skal vi som ægte nordjyder bevare jordforbindelsen, men lad os alligevel svæve lidt og forklare dig, at der ligger mange års forsøg, forædling, blod, sved og tårer bag vores rom, gin og likør. De er ikke beregnede til at kyle ned i halsen med det ene ben ude af døren.

Faktisk skal de helst betragtes som en ædel årgangsvin: Åbnes forsigtigt, hældes på det rette glas og så nydes tilpas andagtsfuldt. Det behøver vi kun sige én gang, for når du har smagt, gør du det helt af dig selv næste gang.

julegaver-rom

En julegave – måske

Alt i flaske fra Skotlander er ultimativ selvforkælelse. Det ved du, hvis du har smagt. Alligevel er der jo af og til nogle mennesker omkring os, der fortjener noget særligt, og vi tør godt love dig, at drikker de spiritus, er der ikke meget, du kan gøre bedre end at give dem en kasse eller flere fra os. Hvis du altså overhovedet nænner at give kassen videre...

Det er kun fair med en lille advarsel her: De fleste orker ikke at drikke anden rom end vores, når de først har smagt. Rejsen fra Caribien til det nordjyske, forædlingen og lagringen hos os og vores samtaler med rommen undervejs (Ja – vi taler da med vores rom!) kan altså smages!

Prisvindende spiritus som julegaver

Hos Skotlander har vi siden 2013 produceret prisvindende spiritus. Så skal du bruge en god flaske rom, der får modtagerens mundvand til at løbe? Eller en forfriskende pink gin? Eller lidt af det hele? Vi har samlet et flot udvalgt af nogle af vores mest populære spiritusser.

God rom til julegaver

Du finder noget af det bedste rom hos Skotlander. Vi har vundet internationale priser for både vores lyse og mørke rom og vi har her samlet de bedste bud på gaver.

God rom til gave kan være svær at finde, fordi det måske kan være svært at kende modtagerens niveau. Men som udgangspunkt er vores serie af Great Dane Rum god for nybegyndere og folk med en smule romerfaring. Her får du en række af lidt sødere rom, prøv fx Great Dane Barrel Aged Rum som altid er et sikkert hit - også ved de lidt mere garvede romdrikkere. Og så har den en sjov dansk historie. Skal det være rigtig sødt så gå med Great Dane Spiced der udover vanilje er sødet med ekstra muskovadosukker.

Skal det være mere udfordrende så er vores Skotlander Rum 10 og Rum 11 gode bud på gaven til den mere nørdede romdrikker, der vil overraskes af danskproduceret rom, lavet i meget små oplag.

Skal det være vildere, så tag et kig på Skotlander Rum Club hvor modtageren af din gave får en ny rom hver tredje måned.

Gin julegaver

Gin er populært som aldrig før - og dansk gin i særdeleshed. Vi producerer vores egen serie af dansk gin som er oplagt til julegaver. Herbie Gin som er navnet fås fx i den friske pink farve og køber du pakken med tonic, skal din gavemodtager blot skaffe et par isterninger, så er der Pink Gin & Tonic i glasset.

julegaver gin

Skal gaven være en mere klassisk gin og tonic? Så prøv vores klassiske Gin & Tonic-pakke hvor du får dansk gin der er destilleret med enebær, havtorn og citrus samt fire flasker dansk tonic. Og så er pakken 100 % økologisk. Smager fantastisk af sol og sommer.

Ingen cocktail er bedre end...

Lige så lidt som du ville sætte fire billige dæk på en Ferrari, lige så lidt vil du vel lave en cocktail med mindre end det bedste?

Hvis du er det mindste i tvivl om den påstand: Prøv en af vores kombipakker – for eksempel ”Hyldeblomst – Negroni” pakken eller den frække ”Pink Gin & Tonic” pakke. Følg anvisningerne i pakken, sæt dig ned, luk øjnene og smag!

Se? Vi havde ret!

Hurtig levering

Vi pakker dagligt og leverer normalt dag-til-dag. Men i juletiden har vi rigtig travlt så der kan godt gå op til en uge før du modtager din ordre. Men du modtager en ordrebekræftelse med det samme og du kan altid ringe til os eller skrive i chatten, så kan vi give en status.

Ja det er da helt oplagt. Vi har mange prisvindende rom som vi selv producerer her i Danmark.

Vores prisvindende danske gin - kåret som Verdens Bedste Gin - er oplagt som en gode julegave, Her har vi samlet de bedstsælgende.

Vors likører er prisvindende og lækre. Oplagt som julegave, til de der har en sød tand. 

Typisk dag til dag. Men i juletiden skal du forvente op til en uges leveringstid på julegaver. 

Ja det gør vi. Vi har samlet en række lækre firmagaver til enten jul eller andre højtider her. 

Ja du handler hos Skotlander ApS der er 100 % danskejet af Titte og Anders Skotlander. Læs mere her

Vores spiritus har vundet priser over det meste af verden.

Vi vinder priser

Skotlander ApS
CVR: 30527305

Kontakt os her

Bliv forhandler

Besøg vores showroom:
Mandag til fredag 12.00 - 15.30

Hjulmagervej 19 - 9490 Pandrup - Danmark

Webshop:
Fri fragt ved køb over 500 kr
Gratis afhentning i Pandrup
Betal med MobilePay (mm.)
Handels- og abonnementsbetingelser
Fortrydelsesret

bd_kortlogodk_64px_60642de42d466
Indkøbskurv
Scroll to Top