Mobilbar

Lej en mobilbar med danske cocktails til din firmafest, reception, bryllup eller lignende.

Vi har både små og store setups og leverer hele pakken, så I kan slappe af og nyde festen.

ENJOY WITH NOBLE FRIENDS

Mobilbar hvor vi sørger for det hele

Med Skotlanders bar er festen sikret. Vi leverer færdig bar inkl. bartendere, vores prisvindende rom, gin og likør til en skarp pris. Vi leverer til både små og store events.

Som arrangør skal du ikke tænke på noget. Vi kommer med det hele og sørger for, at dine gæster får en fantastisk oplevelse.

Vi har siden 2013 produceret prisvindende rom, gin og likør og drevet mobilbar på Roskilde Festival, på messer, gadefester og firmaevents.

Se vores mobilbar på Roskilde Festival

Musikfestivaler

mobilbar roskilde festiva

Hvert år på Roskilde Festival driver vi Skotlander Cocktail Lounge. Vi flytter ind med en botanisk have og to 20 fods containere bar. 80 bartendere og over 10.000 drinks håndlaves til publikum.

Mindre events

mobilbar-events

Vores cocktail-vogn på 6x3 meter kan stilles op de fleste steder. Med i vognen har vi spiritus, isterninger, glas og kølemulighed. Helt perfekt til firmafesten, hvor der skal kunne produceres mange drinks.

Gadefester

gadefest

Vores lille mobilbar kan hurtigt sættes op ved gadefest eller lignende. Så er der serveret perfekte og lækre cocktails til sine gæster.

gallapremierer

galla

Vi leverer ofte velkomstdrinks til gallapremierer. Her ses 1.000 velkomstdrinks til storfilmen "Margrete den Første" i Imperial Bio, der skulle eksekveres på 45 minutter.

Prisen ligger mellem kr 30 og 80 kroner per velkomstdrink.

Pris for mobilbar

Prisen for fire timers fri bar er:

Op til 50 deltagere
DKK 300 ex moms/deltager

Op til 100 deltagere
DKK 250 ex moms/deltager

Op til 300 deltagere
DKK 200 ex moms/deltager

Prisen er for fire timers fri bar inkl: udstyr, bartendere, spiritus, mixere og kørsel 20 km fra Aalborg. Herefter tilllægges kørsel.

Forespørg på mobilbar

Mobilbar udsmykning

Jo flere info du giver os jo mere konkret kan vi være i vores tilbagemelding. Vi kommer retur indenfor 24 timer.


  drinks

  Lej en mobilbar

  Vi tilbyder flere forskellige typer af bar. De fleste ønsker at vi kommer md det færdige setup, hvilket vil sige fysisk bar, barudstyr, personale, spiritus, mixers, glas, pynt mm. Andre ønsker kun vi stiller med personale og spiritus. Det aftaler vi individuelt.

  Kendetegnende for Skotlanders Mobilbar er, at vi leverer meget høj kvalitet både når det gælder udstyr og driftssikkerhed men også når det gælder de færdige drinks.

  Ja Skotlander tilbyder mobilbar til både private og erhverv.

  Fri bar i fire timer for fra DKK 200 kroner per deltager. Helt enkelt. Kontakt os via formularen hvis du vil forespørge på en konkret dato. 

  Det beslutter vi sammen med jer. Men vi kan både lave klassikere som Gin & Tonic, Dark 'N' Stormy og Hyldeblomstvelkomstdrinks. Eller vi kan lave mere antikke drinks som Manhatten, Rum Old Fashioned mfl.

  Din Kurv