Great Dane Rum

Vi har været en tur i Caribien for at lave den perfekte caribiske rom. Klassisk sødme fra Barbados og funk fra Jamaica. Great Dane Rum er et eksklusivt blend af rom fra udvalgte destillerier i Guatemala, Den Dominikanske Republic, Barbados, Jamaica og Panama. Først er rommen destilleret og lagret i det tropiske klima på ex bourbon fade, præcis som du kender det fra sydamerikansk rom.

Efter ankomsten til det kolde danske klima er rommen blevet lagret videre i fade der tidligere er brugt af Skotlander Rum. Du får altså det bedste af to verdener: En klassisk sød rom i caribisk stil med et strejf af dansk verdensklasse.

Duft af chokolade, ristet kaffe, tørret frugt, lakrids, moden frugt, slik og Nesquik-kakaodrik

375DKK

  • 40 % vol / 70 cl
  • Destilleret: Guatemala, Den Dominikanske Republic, Barbados, Jamaica og Panama
  • Lagret: Ex bourbon 3-8 år i troperne
  • Efterlagret: Ex Skotlander Rum fade i Danmark
  • Lagringstemperatur: 8-35 °C
  • Duft: Chokolade, ristet kaffe, tørret frugt, lakrids, moden frugt, slik og Nesquik-kakaodrik
  • Smag: Vanilje, karameliseret sukker, kakao og chokolade – dejlig lang sød eftersmag
  • Sukker: 20 gram/liter

En rigtig klassiker

Great Dane Barrel Aged er den første i vores Great Dane serie. Her får du en lækker rom der er tilpas sød, men stadig med en tydelig alkohol og fadsmag fra den dobbelte lagringsprocess i både Caribien og Danmark. Den er et godt sted at starte, hvis du vil lære Great Dane lidt bedre at kende. Du får 70 cl til en virkelig skarp pris og så bliver den tilmed leveret i en flot gaveæske.

Smager af kakaodrik

“Den smager virkelig meget af kakao og chokolade, ja, Nesquik-kakaodrik for at være helt specifik. Der er faktisk også nogle flotte syrlige noter i smagen, som går godt i spænd med den meget tunge sødme. Ikke nok med, at der er tilsat sukker, så har rommen i sig selv også en masse kraftige sødmeassociationer. Det er en rom med et meget kraftigt bællepotentiale.

Så har du en sød tand, og vil du gerne have en ukompliceret rom som alle kan drikke, så nap en flaske Great Dane Rum Barrel Aged”. 
Romhatten

Du kunne også være interesseret i...

Din Kurv