DRINKS MED ROM OG GIN

Du sidder her med en række fantastiske opskrifter på drinks lavet af nogle af Danmarks dygtigste bartendere. Der er opskrifter til både nybegynderne og eksperterne, men fælles for dem alle er, at du ikke behøver have de store færdigheder bag en bar for at få succes. En stor del af en cocktail ligger ganske enkelt i de gode råvarer, så start der og udvid langsomt din horisont.

Drinks med rom og gin

Vi har jo vores berømte og præmierede gin foruden det, vi er mest kendte for: Verdens bedste lyse rom og mørk rom.

Tjek også vores udstyr af barudstyr.

Når vi taler cocktails, er der 2 regler, der altid gælder:

  1. Ingen mixed drink / cocktail bliver bedre end de ingredienser, der benyttes
  2. Se regel nr. 1

Desværre er et en udbredt misforståelse, at man sagtens kan benytte for eksempel en billig rom, gin eller tonic i en cocktail og få et godt resultat - for "skidtet skal jo bare blandes".

Intet kunne være mere forkert!

Når du for eksempel på en bar får en cocktail som Cuba Libre, du kender godt, og du så konstaterer, at det her er da bare den bedste Cuba Libre, du i dit liv har smagt, er det 100% sikkert, at det skyldes kvaliteten af den rom, der er benyttet. Har du én gang smagt en Cubra Libre med vores White Rum, ved du, at sådan skal den bare smage!

Et drink-univers

Hvis du er erfaren med cocktails, ved du allerede alt det med ingredienserne, men er du sikker på, du kender alle de små tips og finurlige tilføjelser, vi har i de mange lækre opskrifter herover? Prøv dem!

Er du ny i forhold til at blande en god cocktail, er du også godt hjulpet her - flertallet af opskrifterne er ganske nemme. Fælles for alle er, at de bare smager fantastisk og virkelig udnytter basis, som jo er vores danske rom og/eller gin.

Hvad skal jeg bruge til en god cocktail?

Først og fremmest skal du bruge de bedste ingredienser som for eksempel vores rom - og så skal du bruge godt barudstyr til at mikse med, før du omhælder i de rigtige glas.

Er jeres opskrifter gratis?

Ja, de er helt gratis selvom de alle er skabt af professionelle bartendere med enorm viden om mixology og cocktails.

Alkoholfri cocktail opskrift?

Det er faktisk muligt! Vi har for eksempel en alkoholfri gin, du kan bruge som basis.

Shopping Cart